Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Fakro Binnen & Buitenzonwering

Gepubliceerd op 6 oktober 2018 12:43

Fakro raamdecoratie & buitenzonwering bij Bugsout

FAKRO zonwering voor dakramen is voor zowel binnen als buiten te verkrijgen. Afhankelijk van het type en de maat van het dakraam is er een ruime keuze in soorten en kleuren. FAKRO binnen- en buitenzonwering verhoogt het privacy gevoel. 

Binnenzonwering dakraam
FAKRO binnenzonwering vormt een decoratief element in uw kamer en kan gemakkelijk op het kozijn van het FAKRO dakraam gemonteerd worden. De insectenhor is een uitzondering, deze wordt op de interieuraftimmering gemonteerd. De grote variëteit in kleuren en typen verzekeren een harmonie met het interieur en bieden de mogelijkheid om het karakter van uw kamer te vormen zoals u dat wenst.
Met FAKRO zonweringen kunt u gemakkelijk zelf het licht reguleren dat de ruimte binnentreedt. Op een zonnige dag kunt u voor een volledige verduistering zorgen en tevens is het mogelijk om de zonwering u te laten beschermen tegen de schadelijke invloeden van reflecties van bijv. een computerscherm.


Buitenzonwering:

Bescherm uw woonruimte optimaal tegen oververhitting met FAKRO screens en rolluiken. Screens bieden tot wel 8x effectievere bescherming dan binnenzonwering. Het rolluik zelfs nog méér. Ze geven u daarbij een grote mate van privacy doordat er niemand uw binnenruimte in kan kijken. 


 


«   »