Bugsout horren en raamdecoratie?

*** Levertijd van horren tussen de 10 en 15 werkdagen na bestelling ***

(Rits-) Screens:

De screens van Bugsout helpen u om het binnen koel te houden. Ook belemmeren de screens de inkijk naar binnen, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Naast de standaard screens leveren wij ook ritsscreens.

Ritsscreens, ook wel zipscreens genoemd, zitten vast aan de zijgeleiders. Het doek van de ritsscreen loopt met een rits door de geleider zodat deze op iedere hoogte windvast is. Dit biedt meer bedieningsgemak en comfort.

De screens van Bugsout bieden niet alleen zonwering, maar kunnen ook gebruikt worden als privacyscherm. De doeken van de screens en ritsscreens hebben een zonfiltering van 85% en laten 1 tot 3% licht door.

Er zijn vele kleuren doeken verkrijgbaar in verschillende dichtheden. Afhankelijk van uw situatie, wens en zonzijde hebben wij altijd het juiste doek.

Screens kunnen handmatig, elektrisch met een wandschakelaar of met afstandsbediening bestuurd worden.

Bij ritsscreens is alleen elektrisch mogelijk. Screens kunnen ook slim ingericht worden. De screens gaan dan automatisch naar beneden en omhoog en kunnen ook via uw telefoon bediend worden  Zo bent u altijd voorzien van een optimaal leefklimaat.

 

NIEUW! De screens kunnen nu ook geleverd worden met een zonnepaneel en een duurzame motor op zonne-energie, in deze uitvoering heeft u nooit meer last van kabels en kunnen ze op plaatsen geplaats worden waar geen stroom aanwezig is.


Kleuren:

Omkasting (afgeschuind of rechte kap) en geleiders zijn standaard leverbaar in de kleuren:

Wit (RAL 9010) Cremé wit (RAL 9001) Antraciet (RAL 7016)

Overige RAL kleuren zijn tegen een meerprijs leverbaar.


Prijzen:

Gewone screens zijn leverbaar vanaf € 379,00 handbediend

Ritsscreens zijn leverbaar vanaf € 554,00 elektrisch 

Alle prijzen zijn incl. Nameten, montage, btw en 5 jaar garantie

Levertijd na inmeten is 3 tot 6 weken, kan in drukke periode oplopen naar 8 weken