Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

screens:

Screens, zijn een duurzame vorm van raamdecoratie en zonwering voor aan de buitenkant, die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen. Het grote voordeel van screens ten opzichte van andere zonwering is dat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen, omdat ze recht naar beneden openen en sluiten.
Screens zijn een prima oplossing wanneer de zon u even te veel wordt.


Het screendoek wordt vervaardigd uit glasvezels en heeft ongeëvenaarde eigenschappen. De screenstoffen zijn lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend dankzij de speciaal geweven structuur. Het doek bestaat uit 42% glasvezel en 58% pvc. Screendoeken zijn rot en schimmelvrij en hebben weinig hinder van weersinvloeden. Het zicht naar buiten blijft behouden terwijl warmte en zonlicht wordt gereflecteerd tot 85%. Naast gewone screendoeken zijn er ook screendoeken verkrijgbaar met verschillende weefselstructuren om de hoeveelheid licht en warmte optimaal te regelen.


De kasten zijn standaard leverbaar in verschillende kleuren: RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème), geanodiseerd (zilverkleur), RAL 7016 (antracietgrijs), overige ralkleuren zijn tegen meerprijs leverbaar.
Alle bedieningstypen kunnen op screens worden toegepast.
Van bandbediening tot windwerk, van een eenvoudige motor tot een volledig geautomatiseerd systeem met zon- en windautomaat.  

Windvaste screen:
Naast gewone screen is er ook de windvaste screen. De windvaste screen is door een doordacht veersysteem met koorden in elke stand windvast en daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind, lichtstraten of bij (hoge) flatgebouwen.  

Ritscreen:
De Solid(rits)screen combineert verschillende voordelen, doordat de geleiding van het doek via een ritssysteem in de geleider loopt, is dit type screen daardoor in elke stand windvast. De ritsscreen wordt ook veel verkocht als insectenwering. er is echter een opmerking, bij insectenwering denkt u ook aan ventilatie, daar het doek zo dicht is geweven kunt u niet optimaal ventileren zoals met horren. De solid)rits)screen is uitermate geschikt voor onder uw overkapping, zodat u met minder weer toch heerlijk onder u overkapping kunt zitten

Prijzen: 

Op de gewone Screen prijzen ontvangt u nu 10% korting inclusief gratis meten en montage!!!

Korting kan oplopen tot max. 20%* (*afhankelijk van het aankoop bedrag)

Op de Rits en Windvaste screen prijzen ontvangt u nu 15% korting inclusief gratis meten en montage!!! Korting kan oplopen tot max. 20%* (*afhankelijk van het aankoop bedrag)
 
PDF
Prijslijst Gewone Screens
PDF
Prijslijst Rits en Windvaste Screens

STANDAARD SCREENDOEK:

Standaard is de confectie van screendoek:

Boven en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees, de zijkanten voorzien van sealband.

 

RITSCONFECTIE:

De standaard confectie van een ritsscreendoek: Boven en onder een zoom van 3,5 cm voor de pees, de zijkanten worden voorzien van een rits. 

RAAMDOEK ZOOM:

Het screendoek wordt rondom voorzien van een zoom. Deze zoom wordt  geleverd in een standaard afmeting van 3,5 cm groot. Deze confectiewijze is uitermate geschikt voor plaatsing van tourniquets, zeilogen of drukkers. Deze kan Bugsout er voor u inslaan.

RAAMDOEK BAND:

Het screendoek wordt rondom voorzien van band. Deze confectiewijze is geschikt voor plaatsing van tourniquets, zeilogen of drukkers. Deze kan Bugsout er voor u inslaan.

 

Kies hier uw screendoek:

Selecteer snel en gemakkelijk uw eigen doek uit onze hylascollectie.