Rolluiken:

''Waarom kiezen voor rolluiken"

De een kiest voor rolluiken omdat dit de meest effectieve manier is om de temperatuur in huis laag te houden in de zomer en de ander kiest voor rolluiken voor een veilig gevoel in huis. Waarom u ook voor rolluiken kiest, u profiteert van de volgende 5 voordelen:

 1. Uiterst effectieve zonwering
 2. Isolatie tegen warmte, kou en geluid
 3. Inbraakpreventie
 4. Volledige verduistering
 5. Privacy

Rolluiken voor zonwering:

Wist u dat rolluiken de temperatuur in huis gemiddeld 7 graden lager houden in de zomer en 22% besparen op uw stookkosten in de winter? Daarmee zijn rolluiken de meest effectieve vorm van zonwering.


Rolluiken voor isolatie:

Via deuren en ramen komt de meeste warmte of kou de woning binnen of verlaat het de woning. Door de isolerende werking van rolluiken verliest u minder warmte en geniet u van een warm huis. En andersom: rolluiken zijn een effectieve manier om de warmte of kou buiten te houden met het resultaat dat u binnen de woning koeler houdt in de zomer en warmer in de winter. Hierdoor zijn ze efficiënter dan airconditioning. 


Rolluiken tegen inbraak:

Inbraakpreventie, wie wilt dat niet? Met rolluiken verkleint u de kans op inbraken. 

Geef inbrekers geen kans meer! Rolluiken schrikken inbrekers af en u houdt pottenkijkers uit de buurt. Op deze manier bewaakt u ook uw privacy.

Tot slot worden rolluiken aan de buitenkant van uw woning gemonteerd, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en het huis een karaktervolle uitstraling geven.


Volledige verduistering met rolluiken:

Geniet van een betere nachtrust door het verduisterende effect van rolluiken. Wist u dat wij ook een speciaal rolluik hebben dat 100% lichtdicht is?! Op elk gewenst moment kunt u uw woning 100% donker maken. Bovendien werken rolluiken geluidsdempend waardoor u geen last zult hebben van geluidsoverlast tijdens uw welverdiende slaap.


Privacy met rolluiken:

Doordat rolluiken volledig verduisteren, bieden ze ook privacy. Voorbijgangers kunnen namelijk niet naar binnen kijken. Zo functioneren rolluiken ook een beetje als gordijnen. Kortom, vele voordelen met onze rolluiken.

 

Rolluiken op zonne-energie:

Rolluiken kunnen ook geleverd worden met een zonnepaneel dat zonkracht / daglicht omzet in 100% zonne-energie en deze vervolgens opslaat op de batterij van de duurzame motor (géén extra stroom kosten), in deze uitvoering heeft u nooit meer last van kabels en kunnen ze op plaatsen geplaats worden waar geen stroom aanwezig is of als u niet in de kozijnen wilt boren.   

Kenmerken:

 • Eenvoudige installatie (Draadloos-systeem)
 • Efficiënt en discreed zonnepaneel
 • Tot 45 dagen op een volle accu
 • Batterij ingebouwd in de kast
 • Stille en veilige motor
 • Werkt overal en altijd bij themperaturen van -20 tot +70
Bugsout rolluiken Helmond, zonwering

Kleuren:

Omkasting (afgeschuinde kap, kwartronde kap en halfronde kap) en geleiders zijn standaard leverbaar in vele Ral kleuren o.a:

Wit, Cremé wit, Creme, Zilver, Beige, Antraciet, Grijs, Zwart, Bruin  

Overige kleuren hebben een meerprijs van 20%

Groen, Blauw, Zwartgrijs, Kwartsgrijs


Rolluiken zijn een goede investering op de lange termijn:

Rolluiken zijn vaak gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en daarnaast ook lang meegaan. Ze vereisen over het algemeen minder onderhoud dan airco, die regelmatig gereinigd en onderhouden moeten worden.


NIEUW SOMFY GOODNIGHT! Het rolluik heeft meer voordelen dan een gewoon rolluik en deze is dan ook echt volledig verduisterend (dus ook geen lichtinval via de geleiders.) standaard leverbaar in 22 kleuren.

De Somfy goodnight rolluiken zijn scherp geprijsd. Met een garantie van maar liefst 7 jaar.


Garantie:

Op onze rolluiken heeft u 3 jaar fabrieksgarantie 

Voor een vrijblijvende offerte neem contact met ons op!