Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Reviews:

Lees hier reacties van tevreden klanten waar we trots op zijn!

Reacties

Anne-Marie
11 dagen geleden

Zeer tevreden over zowel de service en de kwaliteit van de horren en raamdecoratie als ook over de scherpe prijzen. En ook erg prettig de snelheid waarmee het geregeld wordt en hoe er met je wordt mee gedacht. Klantvriendelijkheid staat duidelijk hoog in het vaandel. Een fijn adres waar wij ook in de toekomst graag gebruik van blijven maken. Kan het bedrijf bij een ieder aanbevelen!

van Schaik
een maand geleden

Wij hebben een geweldige service ervaren. Men komt de afspraken na en wil luisteren naar de klant. Zoekt oplossingen samen met de klant en geeft alternatieven aan.
Fijn om zaken mee gedaan te hebben.

Igridn
een maand geleden

Klantvriendelijk, snelle reactie, snelle oplossing, denkt mee zonder er zelf beter van te willen worden.
Man van zijn woord. Laat alles netjes achter!

Familie Reefs
een maand geleden

We zijn blij met rolluiken, zeer tevreden, goede service en netjes achtergelaten. Zullen zeker nog meer bestellen binnenkort, zeer ontraden!!!

Gerard Janssen
2 maanden geleden

Top bedrijf, komen afspraken na en hebben zeker concurrerende prijzen.
Beveel dit bedrijf zeker aan.
Gr. Gerard Utrecht.

Hans Martens
2 maanden geleden

Fijn Bedrijf om mee samen te werken!
Resent horren en raamdecoratie bij dit bedrijf gekocht, en wij zijn er heel tervreden over. Komen afspraken na en hebben scherpe prijzen. gaan er in de toekomst zeker nog eens gebruik van maken.

Groet Hans uit Amsterdam

Reactie plaatsen