Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Reviews:

Lees hier reacties van tevreden klanten waar we trots op zijn!

Reacties

Theetuin Overleek
4 uur geleden

Ontzettend blij met onze 4 vaste pendeldeuren. De deuren zijn prachtig, stevig en kunnen tegen een stootje. Tussen inmeten en leveren zat slechts 2 weken! Top service en duidelijke communicatie en advies.

Bibi Bogaarts
11 dagen geleden

Gijs en Debbie zijn een super team! De communicatie verliep goed en snel en binnen twee weken waren de horren geplaatst. Kan Bugs Out alleen maar aanbevelen.

Michele
23 dagen geleden

Vandaag heeft Gijs bij mij een schuifhordeur met petscreengaas geplaatst. Het zit er super strak op! Bedankt voor de service en het meedenken voor de juiste oplossing! Ik ga ervan genieten! Groetjes uit Zaandam

Annie
een maand geleden

Een goed bedrijf met een vakkundige eigenaar! Voor een aantal bewoners van ons appartementen complex heeft hij het gaas vervangen voor de hordeur! Netjes en betaalbaar!!

Hennie
2 maanden geleden

We zijn zeer tevreden met de duo rolgordijnen voor in de camper. Na onze goede ervaringen bij het meedenken en plaatsen van de duo rolgordijnen en inzethorren in onze woning hebbenn we wéér voor dit bedrijf gekozen...top👌

Anne-Marie
3 maanden geleden

Zeer tevreden over zowel de service en de kwaliteit van de horren en raamdecoratie als ook over de scherpe prijzen. En ook erg prettig de snelheid waarmee het geregeld wordt en hoe er met je wordt mee gedacht. Klantvriendelijkheid staat duidelijk hoog in het vaandel. Een fijn adres waar wij ook in de toekomst graag gebruik van blijven maken. Kan het bedrijf bij een ieder aanbevelen!

van Schaik
4 maanden geleden

Wij hebben een geweldige service ervaren. Men komt de afspraken na en wil luisteren naar de klant. Zoekt oplossingen samen met de klant en geeft alternatieven aan.
Fijn om zaken mee gedaan te hebben.

Igridn
4 maanden geleden

Klantvriendelijk, snelle reactie, snelle oplossing, denkt mee zonder er zelf beter van te willen worden.
Man van zijn woord. Laat alles netjes achter!

Familie Reefs
4 maanden geleden

We zijn blij met rolluiken, zeer tevreden, goede service en netjes achtergelaten. Zullen zeker nog meer bestellen binnenkort, zeer ontraden!!!

Gerard Janssen
4 maanden geleden

Top bedrijf, komen afspraken na en hebben zeker concurrerende prijzen.
Beveel dit bedrijf zeker aan.
Gr. Gerard Utrecht.

Reactie plaatsen