Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Reviews:

Lees hier reacties van tevreden klanten waar we trots op zijn!

Reacties

José
2 dagen geleden

Voor de 2e keer in 2 jaar tijd (vanwege een verhuizing) horren via Bugs Out. Gijs heeft ze weer keurig ingemeten en gemonteerd en gaf ons goed advies welke horren het meest geschikt zijn. En dat voor een zeer voordelige prijs en nog snel voor zijn vakantie. Top!
Echt een aanrader.

Harro kip
3 dagen geleden

Super service er was een schakel defect van de schuifdeur even bellen en het word geregeld krijg een nieuwe via de post opgestuurd dat is pas service nogmaals bedankt
Gr Harro Kip

De Lange
een maand geleden

Afgelopen vrijdag is ons huis voorzien van horren en zijn daar echt super blij mee, service was echt top en de kwaliteit meer dan verwacht. Om onze ramen te kunnen voorzien van horren moest het rolgordijn een beetje verhangen worden wat zonder probleem perfect is gedaan!

Tanja
een maand geleden

Super goede service. Nadat onze vloer onverwacht vervangen moest worden ivm lekkage is Gijs onze hordeur eruit komen halen en later heeft ie hem terug geplaatst inclusief een nieuwe strip. Hiervoor hoefden we niets te betalen. Waar zie je nog zoiets. Echt een dikke aanrader.

Arts
een maand geleden

Super tevreden! Echt een aanrader! Heel ons huis is nu voorzien van horren.

Heidi Geertsen
3 maanden geleden

Mooie materialen, fijne en snelle communicatie, prettig contact. Aanrader!

Theetuin Overleek
3 maanden geleden

Ontzettend blij met onze 4 vaste pendeldeuren. De deuren zijn prachtig, stevig en kunnen tegen een stootje. Tussen inmeten en leveren zat slechts 2 weken! Top service en duidelijke communicatie en advies.

Bibi Bogaarts
4 maanden geleden

Gijs en Debbie zijn een super team! De communicatie verliep goed en snel en binnen twee weken waren de horren geplaatst. Kan Bugs Out alleen maar aanbevelen.

Michele
4 maanden geleden

Vandaag heeft Gijs bij mij een schuifhordeur met petscreengaas geplaatst. Het zit er super strak op! Bedankt voor de service en het meedenken voor de juiste oplossing! Ik ga ervan genieten! Groetjes uit Zaandam

Annie
5 maanden geleden

Een goed bedrijf met een vakkundige eigenaar! Voor een aantal bewoners van ons appartementen complex heeft hij het gaas vervangen voor de hordeur! Netjes en betaalbaar!!

Reactie plaatsen