Bugsout horren en raamdecoratie?

*** Montage van de horren tussen 10 en 15 werkdagen na inmeten ***

Rolluiken:

''Waarom kiezen voor rolluiken"

De een kiest voor rolluiken omdat dit de meest effectieve manier is om de temperatuur in huis laag te houden in de zomer en de ander kiest voor rolluiken voor een veilig gevoel in huis. Waarom u ook voor rolluiken kiest, u profiteert van de volgende 5 voordelen:

  1. Uiterst effectieve zonwering
  2. Isolatie tegen warmte, kou en geluid
  3. Inbraakpreventie
  4. Volledige verduistering
  5. Privacy

Rolluiken voor zonwering:

Wist u dat rolluiken de temperatuur in huis gemiddeld 7 graden lager houden? Daarmee zijn rolluiken de meest effectieve vorm van zonwering.


Rolluiken voor isolatie:

In de zomer helpen rolluiken met het vast houden van de koele aangename temperatuur in huis. Daarentegen houden rolluiken in de winter juist de warmte vast. Zo profiteert u in zowel de winter als de zomer van isolerende rolluiken. Veel last van geluid van buitenaf? Ook dan zijn rolluiken ideaal. In onze lamellen zit een geluidswerende stof – pur – waardoor de rolluiken ook isolatie bieden voor geluid.


Rolluiken tegen inbraak:

Inbraakpreventie, wie wilt dat niet? Stel u gaat op vakantie of bent met kerst weg. Er zijn dan helaas regelmatig inbraken. Met rolluiken verkleint u de kans op inbraken. Dat zit zo: al onze elektrische rolluiken hebben stugge veren.

Dit noemen we ook wel anti-optilveren. Dankzij deze veren is het zo goed als onmogelijk om het rolluik van buitenaf op te tillen. Wel zo veilig.


Volledige verduistering met rolluiken:

Met screens kijkt u van buiten niet naar binnen maar wel van binnen naar buiten. Hierdoor zijn screens niet 100% verduisterend. Rolluiken zijn dat wel. Ideaal om niet in de zomer al wakker te worden zodra de zon opkomt. Ook helpt dit om de temperatuur in huis lager te houden.


Privacy met rolluiken:

Doordat rolluiken volledig verduisteren, bieden ze ook privacy. Voorbijgangers kunnen namelijk niet naar binnen kijken. Zo functioneren rolluiken ook een beetje als gordijnen. Kortom, vele voordelen met onze rolluiken.

Rolluiken op zonne-energie:

NIEUW! De rolluiken kunnen nu ook geleverd worden met een zonnepaneel dat zonkracht / daglicht omzet in 100% zonne-energie en deze vervolgens opslaat op de batterij van de duurzame motor (géén extra stroom kosten), in deze uitvoering heeft u nooit meer last van kabels en kunnen ze op plaatsen geplaats worden waar geen stroom aanwezig is of als u niet in de kozijnen wilt boren.   

Kenmerken:

  • Volledig aangedreven door zonne-energie Zonnepaneel rechts of links te plaatsen
  • Geen extra bedrading benodigd
  • Geen doorvoer in de muur benodigd
  • Bespaar dubbel energie, geen stroom én isoleert 
Bugsout rolluiken Helmond, zonwering
Bugsout rolluiken Helmond, zonwering

Kleuren:

Omkasting (afgeschuinde kap, kwartronde kap en halfronde kap) en geleiders zijn standaard leverbaar in de kleuren:

Wit, Cremé wit, Creme, Antraciet, Beige, Grijs, Zilver, Bruin, Zwart  

Overige kleuren hebben een meerprijs van 8%

Groen, Blauw, Zwartgrijs, Kwartsgrijs


Prijzen:

Rolluiken zijn leverbaar vanaf € 375,00 handbediend

Rolluiken zijn leverbaar vanaf € 515,00 elektrisch

Rolluiken met Solar zijn leverbaar vanaf  765,00 

Alle prijzen zijn incl. inmeten, montage, btw en 3 jaar garantie

Levertijd na inmeten is 4 tot 5 weken, kan in drukke periode oplopen.