Bugsout horren en raamdecoratie?

*** Montage van de horren tussen 10 en 15 werkdagen na inmeten ***

Inscreen-Horren Helmond

Bugsout verkoopt vanaf 2023 ook eigen horren. Deze horren worden voor ons geproduceerd door het bedrijf Inscreen, gevestigd in Griekenland. Wij hebben voor Inscreen gekozen vanwege de vele jaren ervaring in het maken van goede, mooie en betaalbare  insectenwering met een wereldwijde klantenkring. Zij gaan voor ons hordeuren en raamhorren produceren in zowel op maat gemaakte installatiekits als kant en klare producten. Zo kunnen wij deze producten op de Nederlandse markt gaan verkopen naast de populaire horren van UNILUX en kunnen wij nog meer keuze in horren bieden.

 

‘’MONTAGE VAN DE HORREN TUSSEN DE 10 EN 20 WERKDAGEN NA INMETEN 

 

De installatiekits kunnen eventueel bij de klant op maat gemaakt worden, op deze manier kunnen we zelfs in sommige gevallen op de dag van inmeten de horren meteen produceren en monteren (afhankelijk van voorraad, uitvoering, transport en drukte).

 

‘’INSCREEN-HORREN VERZEKERT U VAN KWALITEIT EN ONDERSCHEIDEND DESIGN”

 

Indien de installatiekits of de kant en klare producten niet op voorraad zijn dan hebben deze een levertijd van max. 35 werkdagen (afhankelijk van voorraad, uitvoering transport en drukte).

 

Speciale wensen en/of kleuren hebben een levertijd van minimaal 6 weken.


Klik op de Buttons voor meer informatie over de horren van Inscreen-Horren?