Buitenzonwering:

Buitenzonwering is de verzamelnaam voor verschillende producten die aan de buitenkant van uw huis de overlast van zonlicht en warmte in huis tegengaan. Voor de één een luxe en voor de ander een must. De kunst is om zonwering functioneel te laten zijn en tegelijkertijd de architectuur van een gebouw te behouden.

Zonwering bestaat in veel verschillende toepassingen, wij hebben de 2 belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

Het doel van zonwering is om een raam, deur, schuifpui op een sfeervolle en volledige wijze te beschermen tegen de zon. Welk product het best bij u past is afhankelijk van uw wensen en het object dat u wilt weren van de zon.

Voor volledige zonwering voor ramen en deuren kiest u screens of rolluiken.

Screens: 

Screen zonwering is de meest effectieve manier. Een screen is verticaal hangend die het volledige raam af kan dekken. Screens zijn het meest effectief tegen warme zonnestralen en hinderlijke zonschittering. Screens zijn over het algemeen te verkrijgen in twee uitvoeringen: het standaard screen en de windvaste screen. Bekijk hier snel al onze mogelijkheden voor screen zonwering.

Rolluiken:

De meest voorkomende soort zonwering, is het rolluik. Een rolluik is een verticaal bewegende afsluiting voor een raam, deur of een andere vorm van een opening in een gebouw. Naast het bieden van zonwering, helpen rolluiken ook voor beveiliging, isolatie tegen de kou en als afsluiting. 

Daarnaast heeft u bij het aanschaffen van een rolluik de keuze tussen elektrische- en handmatige rolluiken. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hier dan snel al onze mogelijkheden voor rolluiken zonwering.

Verandazonwering:

De Veranda zonwering is een semi-zonweringsproduct ontwikkeld voor onder een Terrasoverkapping. Naast een zonwerende functie, wordt dit product ook als ‘raamdecoratie’ beschouwd. De stoffen zijn voorzien van een speciale coating op de achterzijde, wat bestendig is tegen UV straling. Hierdoor houdt het de warmte tegen. Bekijk hier dan snel al onze mogelijkheden voor rolluiken zonwering.

BugsOut regelt uw buitenzonwering van A tot Z.

Als u ontzorgt wilt worden, dan bent u bij BugsOut aan het juiste adres. Wij zijn alleen tevreden als u tevreden bent. Dat betekent dat we duidelijk zijn met onze prijzen, onze manier van werken, betaling, service & garantie. Persoonlijk contact, gewoon direct bereikbaar zijn. Ontzorgen betekent bij ons: maak je geen zorgen. Laat weten wat u wilt. Wij hebben een passende aanpak die gaat bevallen.

Voor een vrijblijvende offerte neem contact met ons op!