Shutters:

Wat zijn shutters?
Shutters worden ook wel binnenluiken of klapluiken met verstelbare lamellen genoemd. Het is een mooie vorm van raambekleding: shutters zijn een echte eyecatcher in elk interieur. De meeste shutters zijn gemaakt van hout, maar je kunt ze ook in andere materialen krijgen, zoals pvc of aluminium.

Bij Bugsout bent u verzekerd van top kwaliteit shutters. Door middel van deze veelzijdige binnenluiken met verstelbare lamellen regelt u zelf uw privacy, sfeer en lichtinval. Shutters geven een warme en stijlvolle uitstraling en zijn bijzonder decoratief. Shutters zijn een ware lust voor het oog in elk interieur! Een exclusief en tijdloos product met een elegante uitstraling en een goede zonwerende en isolerende werking. Een absoluut waarde verhogende investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien is alles maatwerk! Door de combinatie van jarenlange ervaring en de vele mogelijkheden in uitvoering, is voor elke situatie de perfect oplossing te vinden. Kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel! 

Na lang zoeken hebben wij de perfecte shutter partner gevonden. Dit familie bedrijf, gespecialiseerd in shutters levert al vele jaren topkwaliteit op dit gebied en zijn dan ook uitgegroeid tot marktleider op het gebied van shutters. Wij zijn dan ook blij met deze zéér betrouwbare partner.


Hoe werkt het?

Een inmeet- en adviesgesprek op locatie met een enthousiaste monteur is geheel kosteloos en vrijblijvend. Door een gecombineerde expertise van inmeten en monteren anticiperen we bij het inmeten al op de eindmontage om deze zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

De productie wordt tevens in eigen beheer uitgevoerd waardoor de lijnen kort worden gehouden en de klanten slechts één aanspreekpunt hebben. Na een inmeet en adviesbezoek ontvangt u binnen enkele werkdagen per mail een vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen over onze shutters, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Uw voordelen?

  • Uitstekende prijs- / kwaliteit verhouding 
  • Montage en vele opties inbegrepen
  • Gratis inmeet- en adviesgesprek
  • 3 jaar garantie
  • Degelijke constructie
  • Massief hout gespoten in PU lak
  • Stabiele ovale inbouwscharnieren

Comfort Line: 
De Comfort Line is een basic collectie maatwerk shutters, vervaardigd uit lindehout. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om shutters toegankelijk te maken voor een breed publiek door de scherpe prijsstelling. Het betreft een eenvoudig totaalpakket inclusief montage, uitgevoerd met opdekscharnieren, een lamel breedte van 63 mm en een wittint Basic White. Er zijn verder een beperkt aantal extra opties mogelijk.

Comfort Line € 250,- p/m2 incl. inmeten & montage

Comfort Line specificaties en opties

Experience Line: 
De Experience Line is een premium collectie maatwerk shutters, vervaardigd uit lindehout. Deze collectie biedt gelegenheid om tegen een aantrekkelijke prijs, geheel naar eigen wens de shutters samen te stellen passend in het interieur. Naast montage zijn vele extra’s bij de prijs inbegrepen zoals diverse kleuren, lamel breedtes, bedieningswijzen, etc. Ook voor ramen waar geen andere raambekleding mogelijk is zoals ronde, getoogde, ovale of schuine ramen kunnen shutters uit deze lijn een sfeervolle oplossing bieden, echter geldt voor deze zogenaamde ‘Special uitvoeringen’ wel een meerprijs.

Experience Line € 275,- p/m2 incl. inmeten & montage

Experience Lline specificaties en opties

Aqua Line: 
De Aqua Line bestaat uit shutters die vervaardigd zijn uit een speciale vochtbestendige en brandvertragende kunststof. Deze shutters zijn dan ook uitermate geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes zoals badkamers en wellnessruimtes. De zijstijlen en lamellen van de shutters zijn voorzien van een aluminium kern voor uitstekende stevigheid en stabiliteit. 

Aqua Line € 310,- p/m2 incl. inmeten & montage  

Aqua Line specificaties en opties

Design Line: 
De shutters uit de Design line worden op maat vervaardigd en zijn modern en strak vormgegeven. Het minimalistische ontwerp met robuuste, vierkante zijstijlen en vlakke lamellen maakt het mogelijk om met deze shutters een stukje design toe te voegen aan elk interieur. De moderne, rechte lamellen creëren een strak en afgesloten geheel (in gesloten toestand). Naast een moderne look wordt hierdoor ook lichtinval nog beter geweerd dan bij reguliere lamellen.

Design Line € 345,- p/m2  incl. inmeten & montage

Design Line specificaties en opties

Sandblast Line: 
Maatwerk pinewood shutters met zichtbare en voelbare structuur. Landelijk eigentijdse uitstaling voor binnenshuis. Uitvoerbaar in gelakte en beitskleuren en diverse lamelbreedtes.

 

Sandblast Line € 395,- p/m2  incl. inmeten & montage

Sandblast Line specificaties en opties

Outdoor Line: 
Maatwerk shutters speciaal ontwikkeld voor toepassingen buitenshuis zoals veranda, prieel of buitenkeuken. Vervaardigd uit teak- of eikenhout of aluminium. Hout en aluminium gecombineerd is ook mogelijk.

Outdoor Line € 350,- p/m2 incl. inmeten & montage 

Outdoor Line specificaties en opties

Natural Line: 
Exclusieve maatwerk eikenhouten of canadian pine shutter collectie met vele afwerkingsmogelijkheden en uitvoerbaar in verschillende lamelbreedtes. Een natuurlijke uitstraling voor binnenshuis.

 

Natural Line € 340,- p/m2 incl. inmeten & montage

Natural Line specificaties en opties

Special line: 

Door de diversiteit aan verschillende vormen van ramen zijn shutters in vele gevallen de perfecte oplossing. Door de uitgebreide mogelijkheden is voor bijna alle vormen een oplossing met de Special Line shutters toepasbaar. Schuin, getoogd, daklichten enz.

Deze vormen zijn echter alleen toepasbaar bij onze houten shutters. De prijs is de meerprijs per m2 geldend voor de gekozen line. Special line: €159,- p/m²