Veranda Zonwering:

PRODUCT OMSCHRIJVING:

De Veranda zonwering is een semi-zonweringsproduct ontwikkeld voor onder een Terrasoverkapping. Dit product wordt tussen de liggers van de overkapping geplaatst door middel van speciaal ontwikkeld tape, waardoor het product zonder te schroeven kan worden gemonteerd op uitzondering van de kopse kanten na. 

Doordat het product tussen de liggers wordt gemonteerd, zorgt dit voor een nagenoeg vlak geheel wat een luxe uitstraling geeft. De Veranda zonwering is voorzien van geïntegreerde trekbalken waarbij het product makkelijk met de hand te bedienen is. Tevens is er een bedieningsstok beschikbaar om het product te bedienen.

Naast een zonwerende functie, wordt dit product ook als ‘raamdecoratie’ beschouwd. De stoffen zijn voorzien van een speciale coating op de achterzijde, wat bestendig is tegen UV straling. Hierdoor houdt het de warmte tegen. In totaal zijn er drie stoffen hiervoor beschikbaar. Het systeem werkt door middel van touwspanning en kan twee kanten op worden bediend, namelijk van boven naar beneden en van beneden naar boven. Vanwege de geïntegreerde trekbalken kan het product op elke gewenste stand gepositioneerd worden.

Let wel op, dat het product wel goed gebruikt moet worden. Wanneer u een open terrasoverkapping heeft met veel wind, zorg er dan voor dat bij harde wind of afwezigheid de producten gesloten zijn.


Eigenschappen:

Naast een hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling, heeft het product nog de volgende eigenschappen:

70% Zonwerend / 80% Privacy / 100% Speciale UV Coating


Kleuren:

De profielen van de Veranda zonwering zijn leverbaar in de volgende kleuren.

Ral 9001    Ral 9007 structuurlak

Ral 9010    Ral 9006 structuurlak

Ral 9016    Ral 9005 structuurlak

Ral 7016


 

Stofkleuren:

De speciale stoffen zijn in 6 kleuren leverbaar:


Een geheel:

Door het platte ontwerp en montage tussen de liggers van de overkapping, zorgt dit product voor een nagenoeg vlak geheel.

Zonwerende functie:

Luxe uitstraling:
Door een nagenoeg vlak geheel, geïntegreerde trekbalk en ruime keus aan stoffen, geeft de Veranda zonwering een luxe uitstraling aan de woning. Bent u ook benieuwd hoe het u zal kunnen staan? 

Ontwerp:

De Veranda zonwering is een raamdecoratie- en zonweringsproduct gecombineerd, ontwikkeld voor onder een terrasoverkapping. Het product is voorzien van twee zijgeleiders, waar het product zich tussen beweegt. Het binnenwerk is voorzien van geplisseerde stof, waar op de achterzijde een speciale UV coating op is aangebracht. Deze coating zorgt er voor dat het product uitermate geschikt is voor buiten.

Door het binnenwerk heen loopt altijd één of twee spandraden, welke altijd zichtbaar is. Ook in gesloten stand. Deze spandraden zorgen er voor dat het binnenwerk niet zal doorhangen. De trekbalken zitten geïntegreerd in het product, waardoor de Veranda zonwering goed met de hand te bedienen is. Tevens is er ook een bedieningsstok beschikbaar wanneer de producten te hoog hangen.

Voor een vrijblijvende offerte neem contact met ons op!