Screens:

"Profiteer van een lagere temperatuur en privacy in huis"

Screens helpen u om het binnen koel te houden. Ook belemmeren de screens de inkijk naar binnen, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Naast de standaard screens leveren wij ook ritsscreens.

Ritsscreens zitten vast aan de zijgeleiders. Het doek van de ritsscreen loopt met een rits door de geleider zodat deze op iedere hoogte windvast is. Dit biedt meer bedieningsgemak en comfort.

De screens bieden niet alleen zonwering, maar kunnen ook gebruikt worden als privacyscherm of raambekleding. De doeken van de screens en ritsscreens hebben een zonfiltering van 85% en laten 1 tot 3% licht door. 

Er zijn vele kleuren doeken verkrijgbaar in verschillende dichtheden. Afhankelijk van uw situatie, wens en zonzijde hebben wij altijd het juiste doek.

Screens kunnen handmatig, elektrisch met een wandschakelaar, afstandsbediening of met een zonnepaneel bestuurd worden.

Bij ritsscreens is alleen elektrisch mogelijk. Screens kunnen ook slim bestuurd worden. De screens gaan dan automatisch naar beneden en omhoog en kunnen dan ook via uw telefoon bediend worden.  Zo bent u altijd voorzien van een optimaal leefklimaat.

Screens in de winter:

Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een screen is echter niet alleen in de zomer interessant. Screens (voornamelijk Ritsscreens) hebben namelijk ook een isolerende functie die in de winter goed van pas kan komen. Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft. Zo bespaart u in de zomermaanden op de kosten van airconditioning en zet u in de winter uw verwarming een graadje lager met lagere stookkosten als gevolg. Screens zijn dus een investering waar niet alleen u, maar ook uw portemonnee profijt van heeft. Kies voor rolluiken als u op zoek bent naar volledige isolatie.

Screens op zonne-energie:

Screens kunnen ook geleverd worden met een zonnepaneel dat zonkracht omzet in 100% zonne-energie en deze vervolgens opslaat op de batterij van de duurzame motor (géén extra stroom kosten) in deze uitvoering heeft u nooit meer last van kabels en kunnen ze op plaatsen geplaats worden waar geen stroom aanwezig is of als u niet in de kozijnen wilt boren.   

Kenmerken:

  • Eenvoudige installatie (Draadloos-systeem)
  • Efficiënt en discreet zonnepaneel
  • Tot 45 dagen op een volle accu
  • Batterij ingebouwd in de kast
  • Stille en veilige motor
  • Werkt overal en altijd bij temperaturen van -20 tot +70

Kleuren:

Omkasting (afgeschuind of rechte kap) en geleiders zijn standaard leverbaar in de kleuren:

Wit (RAL 9010) Cremé wit (RAL 9001) Antraciet (RAL 7016) Zwart (RAL 9005)

Overige RAL kleuren zijn tegen een meerprijs leverbaar.


Garantie:

Op onze screens heeft u 3 jaar fabrieksgarantie 

Voor een vrijblijvende offerte neem contact met ons op!