Raamdecoratie:

DE KRACHT VAN RAAMDECORATIE.....

Met raamdecoratie beperkt u niet alleen zon en zicht door de ruiten, maar u brengt ook gezelligheid en warmte in uw huis. Daarnaast is ook het functionele aspect (verduistering, isolatie, zonwering en privacy) belangrijk bij de keuze van raamdecoratie. Door het ruime aanbod aan systemen en stoffen is deze keuze echter niet altijd een gemakkelijke opdracht.

Voor elk raam, elke woonsituatie, elke smaak en elk budget is er een oplossing te vinden die in uw plaatje past.

En daar helpen we u natuurlijk graag bij!


Vrijwel alle wensen die u heeft voor verfraaiing van de ramen, kunnen worden vervuld met onze raamdecoratiecollectie. Onze verschillende soorten raamdecoraties zijn fraai, functioneel en vrijwel voor elk raam toepasbaar. En natuurlijk leverbaar in elke kleur en in vele designs. Onze producten zijn exclusief, maar in de meeste gevallen ook betaalbaar.

Werkwijze:

We komen persoonlijk met onze stalenboeken collectie bij u aan huis en laten u graag alles zien zodat u op het gemak een keuze kunt maken. Samen gaan we met u op zoek naar de oplossing die het beste bij uw woning past. Alles moet kloppen, dus inmeten en installeren doen we zelf zonder extra kosten.

Uiteraard voldoen de raamdecoratie producten van bugsout aan de nieuwe regelgeving omtrent Child safety / Kind veiligheid. 

Kortom voor iedereen is er wel iets. En ook belangrijk voor ieders BUDGET.      

Denkt u aan het aanschaffen van raamdecoratie? Bekijkt u dan eens onze uitgebreide collectie. De collectie bestaat uit:
                                    

# Horizontale Jaloezieën (hout, aluminium, kunststof)

# Perfect Fit: Horizontale Jaloezieën 

Verticale Jaloezieën (lamellen)

# Plissé / Duo Plissé / Duettes   

# Perfect Fit: Plissé / Duo Plissé

# Rolgordijnen  

# Raamdecoratie met screendoek

# Facette shades® 

# Perfect Fit: Rolgordijnen

# Raamdecoratie voor draai-kiepramen klik hier

# Fractions klik hier

# Shutters klik hier                

Degelijke producten in méér dan 500 kleurstellingen tegen aantrekkelijke prijzen. 

Zéér snelle Levertijd:
Binnen 2 tot 3 weken u maatwerk raamdecoratie in huis! (kan in drukke periode oplopen)


Op raamdecoratie kan de korting oplopen tot max. 15% Incl. BTW, gratis meten & plaatsen!

De horizontale jaloezie is terug van nooit weggeweest. Geliefd in de puur functionele wereld, heeft de jaloezie zich geleidelijk ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. Leverbaar in aluminium, kunststof of hout. Met diverse kleuren ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaaluitvoeringen doet de hedendaagse horizontale jaloezie recht aan de naam: raamdecoratie.


Facette® Shades:

Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. Het principe is een dubbel lopende stof die deels transparant is. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting. Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd. De Facette shades® zijn toe te passen in vrijwel elk interieur en biedt u zowel UV-filtering als warmte-isolatie.
Het Perfect-Fit-systeem is speciaal geschikt voor ramen en kozijnen van kunststof en aluminium (houten kozijnen zijn natuurlijk ook mogelijk) waarin u niet wenst te boren. Door de toepassing van magneetband, is het Perfect-Fit-systeem op nagenoeg alle kunststof en aluminium ramen en kozijnen toe te passen. U hoeft per systeem slechts staalband met schuimtape te plaatsen waarna u het gehele systeem er in een simpele beweging op klikt. Perfect-Fit is leverbaar met jaloezieën, plissés en rolgordijnen.(bij rolgordijnen worden er speciale clips gebruikt die tussen het glas en rubber inkomen)

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten, al of niet met een lichtdoorlatend effect, dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.
De Duo Plissé heeft een honingraat structuur en is eigenlijk een “dubbele uitvoering” van de plissé. De Duo Plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down - bottum up.
De “day & night” uitvoering is een combinatie plissé van verschillende stoffen, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof, in één systeem.
Kortom: in iedere leefruimte kunt u met de plissé collectie nuances aanbrengen en uw eigen sfeer creëren. Ook leverbaar met LiteRise® en SmartCord® bediening.

Rolgordijnen:                                                                                                                                           
Niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur, rolgordijnen zijn een hip produkt geworden voor raambekleding. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd, van strak zakelijk tot warm romantisch, met of zonder schulp of roede, en een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Ook rolgordijnen met een eigen print of screendoek is mogelijk. Rolgordijnen zijn elegant, makkelijk te monteren, en zeer betaalbaar. Kortom: een aantrekkelijk alternatief voor alle andere raamdecoratie systemen.

Ooit gedacht aan raamdecoratie met screendoek. Raamdecoratie met screendoek zijn momenteel dé hype voor strakke interieurs met grote glaspartijen. Screendoek filteren het zonlicht, tevens is het screendoek voor 65% zon- en warmte werend. De screendoeken hebben een sterk isolerende eigenschap voor extra comfort : 's zomers blijft de hitte buiten en 's winters de kou. Screen polyestergarens zijn kreukherstellend en uiterst kleurvast. Het screendoek is vochtbestendig en brandvertragend en laat zich gemakkelijk onderhouden. Door de transparantie heb je zelfs op een zonnige zomerdag een onbelemmerende blik op de buitenwereld. Minder zonlicht, minder warmte, maar niet minder uitzicht, Raamdecoratie met screendoek is beschikbaar als rolgordijn, verticale jaloezie en paneelgordijn. ideaal voor als aan de buitenkant niets mag of kan.


 Verticale jaloezieën:

Verticale Jaloezieën staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geven ze uw ramen optisch meer lengte. De lamellen zijn in vijf lamelbreedtes: 52, 70, 89, 127 en 250 mm leverbaar.
Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zoals pvc, aluminium, stof en nu ook in screendoek, zorgt de verticale jaloezie, in ieder interieur, voor de “finishing touch”. Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen, doen ze het uitstekend bij grote en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. In een kantoor, badkamer of woonkamer: een verticale lamel kan altijd en overal.