Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Wandbekleding:

GEDAAN MET KLEVEN & PLAKKEN!
Een van de meest tijdrovende klusjes wanneer men verhuist of renoveert is het bekleden van een muur met verf of behang. Dankzij de innovatieve technologie van INSIDE wordt het echter beduidend eenvoudiger en goedkoper om een muur te bekleden met stof. Tevens kan de stof volledig gepersonaliseerd worden naar wens of kan men kiezen uit de vele hippe dessins, kleuren en structuren!
Met behulp van nagenoeg onzichtbare profielen wordt namelijk een kader gecreëerd op de muur waarna de gepersonaliseerde stof zeer eenvoudig geplaatst kan worden en opgespannen. Bevalt het je niet meer? Neem de stof dan gewoon van de muur en vervang dit eenvoudig door een ander!
Tijdbesparend, goedkoper, onderhoudsvriendelijker én makkelijker te vervangen dan verf en behang!

Stoffencollectie:
Wat deze collectie zo aantrekkelijk maakt, is de verscheidenheid in stoffen en dessins.
Deze collectie past in verschillende stijlen: modern, landelijk, vintage, scandinavisch,…
Deze mooie selectie van 70 stoffen/dessins zijn ook naadloos tot 3 meter hoogte.
De stoffen worden steeds van een verstevigende backing voorzien om scheuren tijdens
de montage te voorkomen. Wilt u een unieke wandbekleding dan kunt u ook zelf uw design ontwerpen. 

Voordelen:

  • Exclusieve uitstraling
  • Akoestisch effect
  • Tijdbesparend
  • Gemakkelijk te vervangen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goedkoper dan schilderen en behangen
Inside wandbekleding

Onzichtbare profielen:

Met behulp van onzichtbare profielen, verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs wordt er een kader gecreëerd op de muur. Vervolgens kan de stof in het kader worden geplaatst en worden opspannen. Tijd voor een nieuwe uitstraling in uw interieur? Neem dan simpelweg de stof uit het kader en vervang deze door een andere stof.

Prijzen:

De prijzen van de wandbekleding stoffen beginnen bij €130,00 per strekkende meter tot €195,00 per strekkende meter (Stoffen zijn altijd kamer hoog)

Profielenprijs € 7,50 per meter (standaard lengtes van 2 meter) 

Prijzen zijn incl montage, btw en 1 jaar garantie