Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Gordijnen, vitrage, In-betweens

Gepubliceerd op 17 april 2020 om 20:34

Bugsout heeft de raamdecoratie collectie uitgebreid met gordijnen, In-betweens en vitrages, u heeft keuze uit meer dan 500 kleuren en stoffen.

Gordijnen zijn naast een sfeervolle karakter ook heel praktisch, denk aan de extra privacy die ze geven én de gewenste verduistering in de slaapkamer.

Vitrage gordijnen zijn een sfeervolle oplossing wanneer je nét even wat meer privacy wenst, maar niet wil inleveren op lichtinval.

In-between gordijnen hebben een medium transparantie waardoor inkijk een stuk verminderd wordt. inbetweens zijn de tussenstap in transparantie tussen een vitrage of (over)gordijn. Wilt u dus in huis genieten van de sfeer van gordijnen, maar niet in het donker zitten? Ga voor inbetween gordijnen!

gordijnen, vitrage, inbetweens Bugsout Helmond

«   »