Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Eosol horren

Gepubliceerd op 1 maart 2019 om 20:07

De SCENICA hordeur van Eosol is nu ook exclusief in Nederland bij Bugsout verkrijgbaar.

Waarom kiest Bugsout voor Eosol?

Eosol is het absolute topmerk uit Belgie in de branche van vliegenramen en deuren. Eosol onderscheidt zich met horren van hoge kwaliteit, die zo weinig mogelijk opvallen in de architectuur van de woning. 

Scenica vliegenraam:

Op zoek naar een mooi vliegenraam of moderne hor die het uitzicht niet belemmert? Dan is het ‘onzichtbare’ en oprolbare vliegenraam van Eosol wellicht een mooie oplossing. Zelfs in gebruik, wanneer het raam of deur volledig open is, valt deze rolhor nauwelijks op.

Het schuifbaar en bijna onzichtbaar vliegenraam van Eosol - Scenica genaamd.

De Eosol Scenica is een vliegenraam of hor uitgerust met extra transparant en vlak gaas. In geopende toestand verhindert het gaas het uitzicht naar buiten niet of maar heel weinig.

Heb je het vliegenraam niet nodig? Dan verdwijnt het gaas in een verfijnde cassette, op de rand van het kozijn.

Vliegengaas rolt zichzelf op:
De Eosol Scenica Pro is niet alleen modern qua concept, maar ook vernieuwend qua techniek: Een uniek ‘balanssysteem’ doet het mechanisme oprollen, zonder dat je enige veerspanning voelt. Zelfs een ongelukkige voet in het gaas brengt geen schade aan het systeem: degelijkheid én design gecombineerd.

De Scenica hor Pro is beschikbaar in afmetingen tot 1,5m breed en 2,5m hoog en in alle RAL- en structuurkleuren leverbaar. Het systeem kan in bijna alle bestaande deuren geplaatst worden en rust op een aluminium ondergeleiding die kleiner is dan 3mm, die geen belemmering van de doorgang vormt.

Voor grotere afmetingen is er de scenica XL, deze is beschikbaar in de afmeting tot 2m breed en 3,4m hoog

VOOR MEER INFORMATIE OVER DEZE HORDEUR KLIK HIER.

Voor de overige horren van Eosol kunt u uiteraard ook bij ons terecht, binnenkort meer hierover.

 


 »