Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Garantie:

Op de door ons geleverde horren geven wij bij normaal gebruik 5 jaar garantie op de constructie en bij normaal gebruik 1 jaar garantie op het horgaas en koorden. 

Wat repareren we?
Bugsout repareert alle Unilux horren. Van overige merken horren repareren wij alleen de Japanse plisséhordeuren en kunnen wij het gaas vervangen van alle inzet/klem horren, vaste hordeuren, schuifhordeuren en voorzethorren (mits dit mogelijk is). Alle overige horren nemen wij niet aan ter reparatie. Zie hieronder wat de kosten zijn voor het repareren van uw horren. Alle prijzen zijn inclusief btw en 1 jaar garantie op de repartie.

PDF
Reparatielijst Horren

Onderhoud:

Alle horren van Unilux  zijn gemaakt van weersbestendige materialen en zijn onderhoudsarm. Het horgaas kan stofvrij gemaakt worden met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel. Voor overige onderhoudtips zie hieronder per product. 


Onderhoud Plisséfit:
Gaas kan worden schoongespoeld met leidingwater (ZONDER reinigingsmiddelen) en een zachte handveger, het hele systeem is waterbestendig. Wat u ook kunt doen is het product in de winter opbergen. De plissefit is te smeren door wat siliconenspray te spuiten in de inloop van de ketting. Geen andere smeermiddelen gebruiken. Het verdient de aanbeveling indien de Plisséfit niet gebruikt wordt, de deur te vergrendelen met de twistlock. 


Onderhoud plissé raamhorren:
Verwijder vuil door de raamhor plissé af te spoelen met leiding water. 


Onderhoud rolhor Comfort:
Verwijder vuil van de geleiders, cassette en gaas met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel. De geleiders smeren met uitsluitend siliconenspray. Geen andere smeermiddelen gebruiken.


Onderhoud rolhor Super+ :
Verwijder vuil van de geleiders, cassette en gaas met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel. LET OP: SUPER+ niet smeren. 


Onderhoud inklemhor /voorzethor / veerstifthor:
Verwijder vuil met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel.


Onderhoud vaste hordeur:
Als de hordeur langdurig niet gebruikt wordt (wintermaanden) is deze eenvoudig uit de scharnieren te tillen waardoor hij opgeborgen kan worden.  Verwijder vuil van profielen en gaas met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel.scharnieren kunnen eventueel met olie of wd -40 gesmeerd worden.


Onderhoud schuifhordeur:
Verwijder de borgschroeven uit de bovenste (hoge) glijnokken om de schuifhordeur te verwijderen. Verwijder vuil van profielen en gaas met een vochtige doek of een stofzuiger met opzetborstel. de geleiders kunt u afspoelen met leidingwater en eventueel inspuiten met siliconenspray.


Bij twijfel neem contact met ons op.