Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Hordeuren:

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moeten dus zeer degelijk zijn. Maar.. je koopt ook niet elke dag een hordeur dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium en voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Bovendien kan een Unilux hordeur altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen, zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur.


Typen horren voor deuren
Unilux heeft een groot aanbod in horren voor deuren. Kies vanuit een compleet assortiment voor een hordeur voor schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren of draaideur. Elke type hor voor deuren heeft unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur. Welk type hor voor uw deur u ook kiest, alle hordeuren worden compleet geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.


Er is keuze uit verschillende type’s:
* Vaste hordeuren

* Rolhordeuren

* Schuifhordeuren

* Plissé hordeuren

De prijzen vindt u terug bij de desbetreffende hordeur. 

 


Op unilux hordeuren ontvangt u bij ons standaard 10% korting inclusief gratis inmeten en montage!!! Korting kan oplopen tot max. 15%* (*afhankelijk van het aankoop bedrag)