Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Hordeuren:

Hordeuren van Unilux zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Unilux staat al jaren bekend om de betrouwbaarheid en de snelle levering. De verschillende horren voor deuren zijn gemaakt van weerbestendige materialen zodat u optimaal kunt genieten van uw hordeur.


Typen horren voor deuren
Unilux heeft een groot aanbod in horren voor deuren. Kies vanuit een compleet assortiment voor een hordeur voor schuifpui, horren voor openslaande tuindeuren of draaideur. Elke type hor voor deuren heeft unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhordeur, de stijlvolle en voordelige rolhordeur of de solide vaste hordeur. Welk type hor voor uw deur u ook kiest, alle hordeuren worden compleet geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.


Er is keuze uit verschillende type’s:
* Vaste hordeuren

* Rolhordeuren

* Schuifhordeuren

* Plissé hordeuren

De prijzen vindt u terug bij de desbetreffende hordeur. 

 


Op unilux hordeuren ontvangt u bij ons standaard 10% korting inclusief gratis inmeten en montage!!! Korting kan oplopen tot max. 20%* (*afhankelijk van het aankoop bedrag)