Horren Asten

BIJ BUGSOUT BENT U OP HET JUISTE ADRES!

Heeft u last van hinderlijke insecten zoals muggen, vliegen, knutten, wespen en spinnen?

Dan bent u vast op zoek naar de perfect sluitende insectenhor voor deur, raam, schuifpui , lichtkoepel of schuin Velux dakvenster.

BUGSOUT levert, meet en monteert kwaliteit horren in Asten. Wij zijn specialist in maatwerk horren voor binnen en buiten situaties met draaideuren, draai ramen, draaikiep ramen, schuifpui deuren en schuine Velux dakramen en lichtkoepels. Alleen de beste rolhorren, plissehorren en vaste horren in alle soorten en maten zult u op deze website vinden. En dit voor een concurrerende prijs.

Onze insecten horren houden niet alleen de lastig prikkende muggen, wespen en vliegen buiten, maar zijn tevens een goed filter voor stof en pluisjes komende van buitenaf. Bent u gevoelig voor pollen en heeft u last van hooikoorts of ander stuifmeel allergie, met onze horren voorzien van Poll-tex pollengaas bent u dan wel heel blij...

Klik op uw gewenste horsysteem voor ramen of deuren en u krijgt extra veel informatie te zien van uw gekozen insectenhor.

Alle hor systemen worden speciaal voor uw raam en deur situatie op bestelling gemaakt. gemaakt. Daardoor altijd perfect passend en optimaal werkend.


Bijzondere afwerkingen:

Onze aluminium raamhorren en deurhorren zijn in diverse STANDAARD kleuren te leveren of op verzoek speciaal in uw kleur gemoffeld. Ook het gaas kunnen wij in 2 kleuren en soorten leveren, zwart en grijs.. plissé gevouwen gaas, opgerold gaas, gespannen gaas dit alles is mogelijk. Vraag naar ons super doorzichtig Transpatec gaas voor optimale ongehinderde doorkijk.

Bent u hooikoorts, stuifmeel of pollen gevoelig, dan is het mogelijk een selectie horsystemen van pollenwerend Poll-tex pollengaas te voorzien. Hierdoor wordt tot 100% pollen tegengehouden. Poll-tex is getest en gecertificeerd door ECARF (European Council of Allergy Foundation) Dit is zeker een hele opluchting voor hooikoorts en andere allergie patiënten.


Meten en Monteren:

Wij komen naar uw woning of kantoor om uw gewenste insecten hor precies passend in te meten. Na een korte levertijd tussen de 10 en 15 werkdagen na inmeten, komen wij naar uw woning of kantoor om vakkundig en stofvrij uw deurhor of raamhor te monteren.

Wij meten & monteren de horren in Asten altijd GRATIS!


Advies en Service:

Voor de horren specialist BUGSOUT is het belangrijk dat u als klant tevreden bent met uw aangeschafte insecten hor. De vriendelijke medewerkers van BUGSOUT hebben alle product kennis in huis, om uw vragen deskundig te beantwoorden en u goed advies te geven. Wij geven onze klanten graag ouderwetse service, zeker ook na uw aankoop. U staat er dus nooit alleen voor bij een onverhoopt probleempje.

 

Met de horren van BUGSOUT in deur, schuifpui of raam, wordt u woongenot in Asten sterk verbetert en kunt u weer fris en ontspannen ventileren en van uw nachtrust genieten.

Dit garanderen wij u!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!