Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Op raamdecoratie ontvangt u op de advies verkoopprijs standaard 15% korting inclusief gratis meten en montage!!!
Korting kan oplopen tot max. 25%* (*afhankelijk van het aankoop bedrag)   

RAAMDECORATIE! 

DE KRACHT VAN RAAMDECORATIE.....

Raamdecoratie bepaalt vaak de gezelligheid en warmte die uw interieur uitstraalt. Daarnaast is ook het functionele aspect (verduistering, isolatie, zonwering, privacy) belangrijk bij de keuze van de raamdecoratie. Door het ruime aanbod aan systemen en stoffen is deze keuze echter niet altijd een gemakkelijke opdracht.

Wij helpen u graag!

Samen met u zoeken we de beste oplossing voor uw woning rekening houdend met de hedendaagse woontrends. We komen persoonlijk aan huis voor het advies en de presentatie van de verschillende collecties stoffen. Voor de uitvoering werken we met de hoogwaardige producten van onze leveranciers.

Zo is er voor elke inrichting wel iets te vinden, of u nu kiest voor strak, landelijk, modern of klassiek.

Kortom voor iedereen is er wel iets. En ook belangrijk voor ieders BUDGET.         

Denkt u aan het aanschaffen van raamdecoratie? Bekijkt u dan eens onze uitgebreide collectie. De collectie bestaat uit:
 
 # Horizontale Jaloezieën  
 # Perfect Fit: Horizontale Jaloezieën
 # Houten Jaloezieën
 # Verticale Jaloezieën (lamellen)
 # Plissé / Duo Plissé / Duettes 
 # Perfect Fit: Plissé / Duo Plissé
 # Rolgordijnen
 # Rolgordijnen voor draai-kiep ramen klik hier
 # Raamdecoratie met screendoek
 # Perfect Fit: Rolgordijnen
 # Prestige Duo-rolgordijnen
 # Vouwgordijnen
 # Paneelgordijnen
 # Velux gordijnen
 # Fakro binnen/buitenzonwering 
 
Kortom: degelijke producten in méér dan 750 kleurstellingen en tegen aantrekkelijke prijzen.
 
Wij komen met een stalenboeken collectie bij u thuis, zodat u op het gemak een keuze kunt maken.
 
Zéér snelle Levertijd:
Binnen 12 werkdagen u maatwerk raamdecoratie in huis! 
 
Uiteraard voldoen de raamdecoratie producten van bugsout aan de nieuwe regelgeving omtrent Child safety / Kind veiligheid.
 
Om ideeën op te doen probeer de windowstylist app
 

 

 

 

 

 

 

De horizontale jaloezie is terug van nooit weggeweest. Geliefd in de puur functionele wereld, heeft de jaloezie zich geleidelijk ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. Aluminium, kunststof of de trend: hout. Met diverse kleuren ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaaluitvoeringen doet de hedendaagse horizontale jaloezie recht aan de naam: raamdecoratie.


Houten Jaloezieën:

Hout is hot! Het is de ideale combinatie van functie, decoratie en natuur. Houten jaloezieën met koord of, nog mooier, met ladderband geven het effect van een shutter. De bovenbak wordt geleverd met een koof die in de lamelkleur wordt uitgevoerd.

Kunststof jaloezieën associeert u wellicht niet direct met een warme sfeer of een trendy interieur, maar de kunststof jaloezieën van bugsout zijn bijna niet te onderscheiden van houten jaloezieën en zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.
Doordat de jaloezieën een hout-look hebben zijn ze niet alleen geschikt voor de badkamer, maar kunnen ze ook prima geplaatst worden in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.
 
Vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken
Doordat de kunststof jaloezieën niet van een natuurlijk materiaal zijn zullen ze niet uitzetten of krimpen als gevolg van vocht of temperatuur. Maar dit is niet het enige voordeel van het materiaal, zo is kunststof ook krasbestendig, gemakkelijk schoon te houden, brandvertragend en geluiddempend. Het schoonmaken van een kunststof jaloezie kan eenvoudig met een stofdoek of vochtige doek.

Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. Het principe is een dubbel lopende stof die deels transparant is. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting. Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd. De Prestige rolgordijn is toe te passen in vrijwel elk interieur en biedt u zowel UV-filtering als warmte-isolatie. 

Paneelgordijnen zijn een alternatief voor het klassieke gordijn. De vlakke presentatie van de stoffen laat de dessins volledig tot hun recht komen. De constructie laat zon inval en/of zicht toe of schermt u daar juist voor af. Interessant is ook de mogelijkheid om in grotere ruimtes flexibele afscheidingen te creëren. 

Het Perfect-Fit-systeem is speciaal geschikt voor ramen en kozijnen van kunststof en aluminium (houten kozijnen zijn ook mogelijk) waarin u niet wenst te boren. Door de toepassing van speciale clips, welke tussen rubber en glas worden geschoven, is het Perfect-Fit-systeem op nagenoeg alle kunststof en aluminium ramen en kozijnen toe te passen. U hoeft per systeem slechts 4 clips te plaatsen waarna u het gehele systeem er in een simpele beweging in klikt. (nu ook leverbaar met magneetband) Perfect-Fit is leverbaar met jaloezieën, plissés en rolgordijnen.

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten, al of niet met een lichtdoorlatend effect, dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.
De Duo Plissé heeft een honingraat structuur en is eigenlijk een “dubbele uitvoering” van de plissé. De Duo Plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down - bottum up.
De “day & night” uitvoering is een combinatie plissé van verschillende stoffen, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof, in één systeem.
Kortom: in iedere leefruimte kunt u met de plissé collectie nuances aanbrengen en uw eigen sfeer creëren.
Rolgordijnen:                                                                                                                                            
Niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur, rolgordijnen zijn een hip produkt geworden voor raambekleding. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd, van strak zakelijk tot warm romantisch, met of zonder schulp of roede, en een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Ook rolgordijnen met een eigen print is mogelijk. Rolgordijnen zijn elegant, makkelijk te monteren, en zeer betaalbaar. Kortom: een aantrekkelijk alternatief voor alle andere raamdecoratie systemen.

Klik hier om een tekst te typen.

Ooit gedacht aan raamdecoratie met screendoek. Raamdecoratie met screendoek zijn momenteel dé hype voor strakke interieurs met grote glaspartijen. Screendoek filteren het zonlicht, tevens is het screendoek voor 65% zon- en warmte werend. De screendoeken hebben een sterk isolerende eigenschap voor extra comfort : 's zomers blijft de hitte buiten en 's winters de kou. Screen polyestergarens zijn kreukherstellend en uiterst kleurvast. Het screendoek is vochtbestendig en brandvertragend en laat zich gemakkelijk onderhouden. Door de transparantie heb je zelfs op een zonnige zomerdag een onbelemmerende blik op de buitenwereld. Minder zonlicht, minder warmte, maar niet minder uitzicht, Raamdecoratie met screendoek is beschikbaar als rolgordijn, verticale jaloezie en paneelgordijn. ideaal voor als aan de buitenkant niets mag of kan.


 Verticale jaloezieën:

Verticale Jaloezieën staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaalt u zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geven ze uw ramen optisch meer lengte.
Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen  zoals pvc, aluminium, stof en nu ook in screendoek, zorgt de verticale jaloezie, in ieder interieur, voor de “finishing touch”. Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen, doen ze het uitstekend bij grote en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. In een kantoor, badkamer of woonkamer: een verticale lamel kan altijd en overal.

Ongeëvenaarde elegantie, prachtige stoffen, afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn is eigentijds chique!
Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.
En dan het gemak: door de klittenband constructie zijn de vouwgordijnen makkelijk te verwijderen om de stof te kunnen wassen. Met een vouwgordijn haalt u haute couture in huis. 

Welke behoefte u ook heeft, Fakro heeft de oplossing. De Fakro raamdecoratie heeft de perfecte klik: ze zijn voor elkaar gemaakt! En Fakro raamdecoratie is verkrijgbaar voor alle Fakro dakramen. Zo is er voor iedere behoefte een oplossing. Fakro biedt een breed assortiment aan producten voor warmtewering, isolatie, privacy, decoratie en verduistering, de collectie bestaat uit rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, horren, screens en rolluiken. Alle Fakro producten worden gratis ingemeten en gemonteerd. (Fakro producten zijn uitgesloten van kortingen, mits anders vermeld)