Bugsout horren en raamdecoratie?

*** Montage van de horren tussen 10 en 15 werkdagen na inmeten ***

LEES HIERONDER HET LAATSTE NIEUWS & AKTIES VAN BUGSOUT!!


 

Rolluiken en screen AKTIE!

Koopt je in de periode augustus t/m oktober rolluiken of screens met minimaal twee producten in combinatie met radio- of solarmotoren. (combineren is mogelijk) dan krijg je nu een gratis Brel Home Hub t.w.v. 199 euro om de zonwering smart te maken.

Lees meer »

Zomer: Warme dagen

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor onze algehele gezondheid en welzijn. Helaas worden we soms geconfronteerd met uitdagingen zoals warmte, vervelende insecten, lichtinval en gebrek aan zuurstof, die onze slaap verstoren en ons herstelvermogen aantasten.. en die van je gezin. Daarom is het hoog tijd om aandacht te besteden aan de ideale omstandigheden in onze slaapkamer. We geven je 5 tips in deze blog.. welterusten!

Lees meer »

Hoe maak je horren schoon

Wanneer je horren blokkeren dan geeft dat niet alleen toegang voor de insecten, maar ook stof en vuil worden geweerd. Dit blijft aan het gaas kleven. En wanneer dit het huis binnenkomt dan is dat natuurlijk niet fijn. Dus hoe maak je horren schoon, zodat dit niet gebeurd?

Lees meer »

Ventileren

Over het belang van ventileren wordt veel gesproken de laatste tijd. Maar niet alleen vanwege het mogelijke besmettingsgevaar is goed ventileren belangrijk. Vieze lucht kan veel andere klachten veroorzaken zoals concentratieverlies, angst, luchtwegproblemen en irritatie van slijmvliezen. In de huidige situatie waarin veel Nederlanders thuiszitten of juist weer teruggaan naar kantoor, is het dus nog eens belangrijk om super goed te ventileren. In deze blog vertellen wij hoe je dat eenvoudig en veilig kunt doen en geven we antwoord op vragen als;

Lees meer »