Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Raamhorren:

Voor ieder raam een passende hor!

Raamhorren worden in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Iedere Unilux raamhor is van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een Unilux raamhor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het horrengaas voor het raam is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren.
De raamhorren van Unilux zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam. Bent u op zoek naar insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam dan bent u bij Bugsout aan het juiste adres. 


Er is keuze uit verschillende type’s:
* Raamrolhorren        

* Voorzethorren

* Inklemhorren

* Plissé raamhorren

De prijzen vindt u terug bij de desbetreffende hor.


Op unilux raamhorren ontvangt u bij ons standaard 10% korting inclusief gratis inmeten en montage!!! Korting kan oplopen tot max. 15%* (*afhankelijk van het aankoop bedrag)