Terrasschermen:

Welk zonnescherm past bij u?

BugsOut maakt de keus eenvoudig. Waarom moeilijk doen, als het in één keer goed kan?

  • Zonnescherm ALFA is het meest verkochte knikarm scherm. Een no-nonsense scherm dat voldoet. Degelijk, fraai en scherp in prijs. Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs.
  • Zonnescherm SIGMA heeft een mooie smalle cassette, een zeer degelijke constructie en kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval. Een scherm voor mensen met iets meer wensen!

Terrasscherm ALFA:

terrasscherm ALFA is een klassieke zonnescherm met een zeer vriendelijke prijs en veel mogelijkheden! Dit scherm kan in de breedte 250 tot 500 cm en uitval 250 of 300 cm.

Zo is de cassette leverbaar in 5 kleuren wit, creme-wit, grijs, antraciet (structuur) en twinkle-black (structuur).

De ALFA is het meest verkochte terrasscherm, vanwege de zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Het scherm wordt strak tegen de gevel gemonteerd. De uitvalschuinte is in graden verstelbaar. De motor die toegepast wordt heeft een natrekfunctie tegen doekrek. Daarom sluit de cassette altijd en beschermt zo het zonweringdoek optimaal.

U heeft de keuze uit een mooie collectie meest verkochte doeken. Dit versnelt de levertijd. ALFA betekent eerste. De eerste is vaak de beste!


Terrasscherm SIGMA:

De SIGMA is een super kwaliteits-scherm samengesteld van de beste onderdelen. Dit scherm kan in de breedte 300 tot 600 cm en uitval 250 of 300 cm. In XL- uitvoering kan de SIGMA zelfs tot 700 cm breed en 350 cm uitval. De SIGMA is leverbaar in 5 cassettekleuren waaronder 3 structuurlakken.

Daarmee vereenvoudigen we voor u de keus en bieden we het beste aan voor een zeer scherpe prijs. We hebben alles op voorraad waardoor we snel en voordeliger kunnen zijn. De SIGMA heeft een mooie smalle cassette, gemonteerd op twee montageplaten en in schuinte verstelbaar. Geniet van licht en schaduw met de SIGMA!


Welke bediening zijn mogelijk:

Terrasschermen ALFA en SIGMA zijn bedienbaar op de volgende manieren.

• oogwindwerk (opdraaistang)
• elektrische bediening met opbouwschakelaar 
• afstandsbediening met een handzender (RTS)
• afstandsbediening met app-bediening (IO)
• zon-/wind automaat

Terrasschermen Helmond

Doekencollectie:

Onze standaard doeken zijn de doeken van Rainbow, dit is een mooie uitgebreide collectie met de meest verkochten doekkleuren. We hebben ook de Swela sunvas doeken collectie dit is een polyester doek en garen zonder gestikte naden. Dit zijn de beste zonweringsdoeken die het langste mee gaan. Polyester trekt ook bij warm zonlicht erop strak waardoor je doek er altijd mooi uitziet.


Garantie:

Op onze Zonneschermen ALFA en SIGMA heeft u 3 jaar fabrieksgarantie

Voor een vrijblijvende offerte neem contact met ons op!