Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Wandbekleding Leer:

Een leren wand in je interieur

Leer kent natuurlijk en aantal hele mooie eigenschappen. Onze leren tegels zijn niet alleen duurzaam maar ze absorberen bovendien geluid en geven een unieke, robuuste uitstraling aan je interieur. De leren tegels van zijn van 100% leer, een echt natuurproduct en dat maakt iedere wand uniek.

Los van het materiaal en de structuur van het leer hebben wij zorgvuldig zes prachtige kleuren geselecteerd die perfect passen in uw interieur: Beige, Desert, Ebony, Frost, Lava en Taupe. Elke kleur heeft zijn eigen karakter en is goed te combineren met ander materiaal zoals hout, steen of beton. 


Het leer:

Leer is een warm en duurzaam materiaal, leer is een natuurlijk product met uitzonderlijke eigenschappen.

Het leer dat gebruikt wordt is afkomstig van dieren die buiten hebben geleefd en niet voor hun huid worden gefokt. Deze dieren worden blootgesteld aan natuurlijke elementen, prikkeldraad en muggenbeten. Soms laat dit sporen achter die ook na verwerking van het leer zichtbaar zijn, maar dit maakt het leer uniek en geeft het karakter.

Ons hoogwaardige leer is gemaakt van 100% rundleer en is niet afgewerkt met een kunstmatige laag, waardoor het product uniek blijft en zijn natuurlijke uitstraling behoud.

BINNENKORT OOK LIZZARD LEER VERKRIJGBAAR 


Duurzame producten:

Onze producten zijn van 100% buffelleer. De huiden van deze dieren zijn in feite een nevenproduct en worden verwerkt tot een bruikbaar en duurzaam leerproduct.

We maken van restmateriaal een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product. Daarnaast werken we samen met bedrijven die ook continu innoveren op het gebied van looien, verven en transporteren. Leer is duurzaam en heeft een luxe uitstraling.

Schoonheid en duurzaamheid gaan uitstekend samen.


De veelzijdigheid van leren wandbekleding:

Er zijn oneindig veel manieren waarop leren wandbekleding verwerkt kan worden in een interieur. De meest voor de hand liggende toepassing is om de tegels op de muur te monteren, zoals bij een lange wand in de woonkamer. Maar wat denk je bijvoorbeeld van het bekleden van meubels, Tafelbladen, achterwanden van kasten of keukendeurtjes deze zijn ook erg geschikt voor het beplakken met leren wandbekleding.


Prijzen:

Leer Wall: € 74,00 pm2 

Leer Wall Mixed: € 70,00 pm2

Leer Lizzard: € 84,00 pm2

Primer op kleur: € 27,00 (0,5 l) is voor circa 5 à 6 m2

Bovengenoemde prijzen zijn incl montage, btw en 1 jaar garantie