Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

VLIEGENGORDIJNEN:

De vliegengordijnen van Bugsout houden op efficiënte en decoratieve wijze ongedierte buiten de deur.
Door de grote kleurenkeuze passen de vliegengordijnen in ieder interieur.
De vliegengordijnen worden kant en klaar geleverd, in alle maten en kleuren.
prijzen vanaf € 87,00


Vliegengordijnen zijn vrijwel voor iedere situatie toepasbaar.

horren voor draaideur
horren voor schuifpui
horren voor tuindeuren

DRAAI-DEUR

SCHUIFPUI

DUBBELE-TUINDEUR


WIJ KUNNEN DE VOLGENDE UITVOERINGEN LEVEREN:

* Kunststofdraad vliegengordijnen

* Aluminium ketting vliegengordijnen

* Luxe hulzen vliegengordijnen

* Standaard hulzen vliegengordijnen


De afmeting van uw vliegengordijn is bepalend voor de prijs. Bij prijsopgave de dagmaat van u kozijn doorgeven!!

Meten: Zó bepaalt u de afmetingen voor uw nieuwe Vliegengordijn!

VLIEGENGORDIJNEN,NOORD-HOLLAND, VLIEGENGORDIJNEN ZUID-HOLLAND, VLIEGENGORDIJNEN UTRECHT, VLIEGENGORDIJNEN BRABANT, VLIEGENGORDIJNEN HELMOND

U opent de deur en u meet de kleinste afstand tussen de stijlen van het kozijn , tot op de dorpel, zowel in de breedte (A-B) als in de lengte (C-D)

Ophangrail
Een smalle ophangrail komt aan de binnenkant (in de dag) te hangen en een brede ophangrail plaats men op het kozijn.
Als u kiest voor een brede ophangrail, telt u 5 cm bij de breedte op die u heeft gemeten, anders ontstaan er kieren, het gordijn moet overlappen voor een goede werking.
Bij de kunststof en kralen vliegengordijen wordt altijd een brede ophangcassette geleverd, houd hier rekening mee, en tel altijd 5 cm bij de gemeten breedte.


 

Een smalle ophangrail wordt in het kozijn bevestigd met bijgeleverde schroeven en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.

Een brede ophangrail wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigt u het bijgeleverde stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede strip hier over heen en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.

Een witte brede ophangrail wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigt u het bijgeleverde stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede strip hier over heen en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.

Een witte brede ophangcassette wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigt u het bijgeleverde stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede ophang cassette. De brede witte ophangcassette wordt alleen gebruikt bij de kunststof en kralen vliegengordijnen. Deze cassettes zijn niet los verkrijgbaar.