Bugsout horren en raamdecoratie?

*** Montage van de horren tussen 10 en 15 werkdagen na inmeten ***

Vliegengordijn:

Iedereen vindt vliegen irritant met hun gezoem en gekriebel. Vliegen zijn ook nog eens vies, omdat ze veel bacteriën bij zich dragen. De goede manier om vliegen en andere insecten buiten de deur te houden? Een vliegengordijn kopen!

 

Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten – zoals wespen, hommels en bijen – eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. En dankzij onze uitgebreide kleuren collectie van onze vliegengordijnen, hebben we voor elke interieurstijl een oplossing. Zo kun je thuis of op de camping ongestoord genieten van zomerse dagen. Zonder vliegen!

 

Bij Bugsout kun je rekenen op uitstekende kwaliteit en service voor een uitstekende prijs. Dat maakt een vliegengordijn kopen leuk!


Wij komen met al onze kleurenstalen naar u toe.

 • Gratis: inmeten & monteren van uw vliegengordijn. 
 • Snelle levering: Wij monteren je vliegengordijn binnen één week na je aankoop.
 • 5 jaar garantie: op je vliegengordijn.

  Heeft u vragen over onze vliegengordijnen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op via het contactformulier.


  Kunststof vliegengordijnen:

  Wel frisse lucht, geen vliegen of andere vliegende insecten in huis. Met een kunststof vliegengordijn laat je zorgeloos je tuin- of balkondeur openstaan op lekkere zomerse dagen. Onze ijzersterke kunststof vliegengordijnen laten bovendien veel licht door, omdat ze semi-transparant zijn. Extra genieten van het mooie weer, dus!

  Zeer effectief tegen vliegen

  Het grote geheim van onze kunststof vliegengordijnen? Dat zijn de slierten die door een zorgvuldige ophanging heel nauwsluitend zijn. Doordat ze van stevig kunststof zijn gemaakt, blijven ze ook mooi strak hangen. Zo ziet je kunststof vliegengordijn er altijd netjes uit én houdt ‘ie vliegen en andere vliegende insecten uitstekend buiten.

  Volop keuze

  Transparant, met een kleurtje, of een speels glittereffect: wij hebben voor elk interieur het perfecte kunststof vliegengordijn. Extra fijn is dat onze kunststof vliegengordijnen een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Dat is voordelig genieten!