Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie
Verandazonwering Eindhoven plisséhordeur, rolhorren, inklemhorren, inzethorren, rolhordeuren, raamrolhorren, voorzethorren, deurhorren, raamhorren, plisse raamhorren, schuifhordeuren, vaste hordeuren, vliegengordijnen, Vliegenramen, Vliegendeuren, Schuifv

Veranda zonwering:

Kent u onze verandazonwering al?

Met de verandazonwering maakt Bugsout de stap naar buiten. Elke terrasoverkapping of serre vraagt om deze verandazonwering! De stijlvolle raamdecoratie binnen een woning kan nu doorgetrokken worden naar buiten. Sfeervol én functioneel. Kortom: design voor jouw tuin. De verandazonwering is eenvoudig te monteren en verkrijgbaar tot een uitval van 5 meter.


Veranda Zonwering:

De verandazonwering is een raamdecoratie- en zonweringproduct ineen, speciaal ontwikkeld voor onder een terrasoverkapping of serre. De zonwering is voorzien van een aluminium frame, welke doormiddel van plakken en/of schroeven eenvoudig gemonteerd kan worden onder de overkapping of serre. 

Het product bevindt zich tussen de panelen waardoor er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Dit product is voorzien van geïntegreerde trekbalken in het product en is tevens te bedienen door middel van een bedieningsstok.

De geplisseerde stoffen zijn weerbestendig en leverbaar in drie verschillende, (Creme wit, lichtgrijs, donkergrijs) niet doorschijnende kleuren. Overige plissé stofkleuren zijn ook leverbaar, maar hier wordt geen garantie op gegeven. 
De koortjes zijn zichtbaar in de stof, waarbij het middelste koord bij open stand altijd zichtbaar is.

De verandazonwering is ook zéér geschikt voor onder lichtkoepels.


Eigenschappen:

- Terrasoverkapping en/of serre raamdecoratie in aluminium frame
- Eenvoudige montage tussen de panelen
- Geplisseerde stoffen leverbaar in 3 moderne kleuren                                                                - Twee kanten te bedienen
- Leverbaar in 4 standaard RAL-kleuren
- Geïntegreerde handgreep in treklijst
- Maximale uitval 5 meter
- Maximale breedte 1000 mm
- RAL-kleuren: RAL9016 verkeerswit / RAL9010 zuiverwit / RAL9001 crème wit / RAL7016 antraciet


Hoe bepaal ik de prijs van de veranda zonwering:
U meet de strakke maat in zowel de breedte als in de hoogte tussen de panelen en haal hier geen speling van af. In onderstaande tabel ziet u de prijs per paneel.


Hoe wordt de veranda zonwering gemonteerd:
De verandazonwering wordt compleet voorgemonteerd aangeleverd. De aluminium onder- en bovenstrip worden eerst geplakt en gemonteerd voordat de lange lengtes geplaatst kunnen worden. De lange lengtes worden geplaatst tussen de onder en bovenstrip en worden geplakt. Hierna wordt het binnenwerk tussen het aluminium frame geplaatst en worden de uiteindes bevestigd. Vervolgens worden alle koorden aangetroken om deze de juiste spanning te geven, waarna de montage van de veranda zonwering klaar is.


Prijzen Verandazonwering: 

                   Breedte: 
Hoogte:     800mm    1000mm
3000mm        €215,-          €230,-
3500mm        €225,-          €240,-
4000mm        €235,-          €250,-
4500mm        €245,-          €260,-
5000mm        €255,-          €270,-

Prijen zijn voor de volgende standaard kleuren:
verkeerswit RAL9016 zuiverwit RAL9010 crème/wit RAL9001 antracietgrijs RAL7016
Prijzen zijn inclusief gratis inmeten en montage

Bij zelf inmeten en montage: 
Prijs -20%*

Meerprijs afwijkende RALkleur: € 80,00 

Op bovenstaande prijzen gaat geen korting meer af, indien anders aangegeven.

*Bij zelf meten en monteren dient u vooraf het gehele bedrag aan ons over te maken.


Wat is de levertijd:

De levertijd is binnen 14 dagen na inmeten.


Garantie:
Bugsout geeft 2 jaar garantie op de verandazonwering.