/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

De  MEEST GESTELDE VRAGEN:

Wat kosten horren voor een raam of deur?
Wij leveren horren in maatwerk.
De totale kosten die u betaalt worden bepaald door het gekozen type horsysteem, de benodigde breedte, de hoogte, en de gewenste kleur. De prijzen bij Bugsout zijn altijd inclusief gratis inmeten en montage.
De prijzen vindt u terug op de horren pagina, bij de desbetreffende hor.                                            

Wat kost raamdecoratie? 
Wij leveren diverse raamdecoratie in maatwerk. 
De totale kosten die u betaalt worden bepaald door het gekozen type raamdecoratie, de benodigde breedte, de hoogte, en de gewenste stof. 
Vanwege onze zeer uitgebreide collectie, is het lastig om vaste prijzen op de website te plaatsen. Op raamdecoratie van Bugsout ontvangt u altijd minimaal 15% korting op de adviesverkoopprijs deze is oplopend tot maximaal 25% korting, en altijd inclusief gratis inmeten en montage. Voor een scherpe vrijblijvende offerte kunt u contact met ons op nemen. 
De prijzen van de Kalis jaloezieën, Yana en Juno rolgordijnen staan wel op de website vermeld.

Wat kosten shutters?                                                                                      Shutters worden uitsluitend geleverd in maatwerk, de totale kosten hangen af van de uitvoering, benodigde breedte, hoogte, vierkante meters en het aantal panelen wat u kiest. Voor prijzen zie shutters pagina. Mocht u er niet uitkomen neem dan voor een scherpe vrijblijvende offerte contact met ons op.


Wat kosten fractions?                                                                                     Fractions worden uitsluitend geleverd in maatwerk, de totale kosten hangen af van de benodigde breedte, hoogte en het aantal panelen wat u kiest. Met de prijsberekening op de Fractions pagina kunt u berekenen wat fractions u gaat kosten. Mocht u er niet uitkomen neem dan voor een scherpe vrijblijvende offerte contact met ons op. De prijzen zijn bij Bugsout altijd inclusief gratis inmeten en montage.                                                      


Wat kosten markiezen?                                                                                          Wij leveren markiezen in maatwerk. De totale kosten die u betaalt worden bepaald door het gekozen type markies, de benodigde breedte en de benodigde uitval. U heeft de keuze uit diverse doekkleuren. De prijzen bij Bugsout zijn altijd inclusief gratis inmeten en montage

De prijzen vindt u terug op de markiezen pagina, bij de desbetreffende markiezen.


De goedkoopste?  

Bugsout bewijst keer op keer de goedkoopste van Nederland en Belgie te zijn in A-merken tegen de laagste prijs, zonder te bezuinigen op het gebied van service of kwaliteit. Integendeel wij garanderen onze klanten absolute kwaliteit.

Mocht u onverhoopt toch ergens anders en onder dezelfde voorwaarden* dezelfde producten goedkoper vinden, en u kunt dit aantonen, laat het ons dan onmiddellijk weten, zodat wij u een nog scherpere aanbieding kunnen doen!
  
‘Burenkorting’ Koop samen met uw buren, Hoe meer buren, hoe hoger de korting.
 
*Onder de voorwaarden wordt verstaan: ( dezelfde producten incl. gratis inmeten, montage en bezorging)

Prijslijst?
Aan onze prijslijsten kunnen geen rechten worden ontleend en zijn vermeld onder voorbehoud van (type-) fouten en prijswijzigingen. De prijslijsten zijn all-inn ( dus inclusief meten, montage en btw )

Hoe kan ik betalen bij Bugsout?

Betalen bij Bugsout gebeurt altijd veilig en op de manier die u het prettigst vindt. Bij ons kunt u vertrouwd op de volgende manieren betalen. U hoeft vooraf géén aanbetaling* te doen.

- U kunt uw bestelling contant betalen na plaatsing.

- U kunt uw bestelling met pin betalen na plaatsing. 

- U kunt uw bestelling overmaken op de dag van plaatsing.

*Bij zelf meten en monteren dient u vooraf het gehele bedrag aan ons over te maken. 


Wat is het werkgebied van Bugsout?

Het werkgebied van Bugsout beperkt zich niet alleen maar tot onze Regio.

Door de vele aanvragen uit héél Nederland en Belgie, hebben wij er voor gekozen om ons werkgebied uit te breiden naar héél Nederland en Belgie. (Waddeneilanden op aanvraag)

Wilt u van onze diensten gebruik maken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Garantie & Reparatie?

Op de door ons geleverde horren van Unilux geven wij bij normaal gebruik,
5 jaar  garantie op de constructie en 1 jaar garantie op het horgaas en koorden. Als reparatie of vervanging nodig is, neem dan contact met ons op.
 
Op vliegengordijnen geven wij  1 jaar garantie. 
Op raamdecoratie geven wij  2 jaar garantie. 
Op markiezen geven wij 5 jaar garantie.
Op squid geven wij 1 jaar garantie.
Op fractions geven wij 5 jaar garantie.
Op shutters geven wij 3 jaar garantie.
 
Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Als u desondanks toch niet tevreden bent over een geleverd product, neem dan direct contact met ons op. Wij doen er alles aan om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Stuur uw klacht naar info@bugsout.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en factuurnummer. 

Annuleren of wijzigen van uw bestelling?
U kunt uw bestelling wijzigen op de dag van inmeten. Na deze periode is de bestelling onherroepelijk en zal Bugsout uw bestelling in productie nemen. Mocht u iets toch willen wijzigen in uw bestelling, neem dan contact met ons op. +31 (0)492 526527 / +31 (0)6 45765505 of stuur een mail naar info@bugsout.nl
 
Bij annulering van uw bestelling wordt 50% in rekening gebracht.  
Kan ik het bestelde product retourneren als het niet past?
De producten worden op maat gemaakt volgens de door u opgegeven specificaties, wanneer u verkeerd heeft gemeten of als u de producten verkeerd heeft gemonteerd, en deze dus niet goed passen of niet goed werken, kunnen deze niet kosteloos omgeruild worden. U kunt dan contact met ons opnemen. En wij zullen dan in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Wilt u er zeker van zijn dat uw producten goed passen en goed gemonteerd worden, kies dan voor advies en service van Bugsout.

Levertijd?
Zodra de bestelling van uw producten in productie is, Afhankelijk van de productiecapaciteit en voorraad, vindt de levering en/of montage van de producten binnen 14 dagen plaats.
Yana en Yuno rolgordijnen hebben een levertijd van 3 weken, in het hoogseizoen max. 4 weken.
markiezen hebben een levertijd van 3 weken, in het hoogseizoen max. 5 weken.
Fractions en Shutters hebben een levertijd van 4 tot  6 weken

Meten, Montage en bezorging?
Wij meten, monteren en bezorgen in héél Nederland en Belgie GRATIS