Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Reparatie:


Het spreekt voor zich dat u bij Bugsout ook kunt aankloppen voor reparatie van uw beschadigde horren en/of vliegenramen. problemen met het gaas of het profiel, mankementen aan losse onderdelen of toe aan een volledige vervanging? Wij geven u graag vakkundig advies zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Ook voor losse onderdelen kunt u bij bugsout terecht, informeer na de mogelijkheden.

Gouden tip: bij schade door storm of derden neem dan eerst even contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Wat repareren we?
Bugsout repareert alle Unilux horren. Van alle overige merken horren / vliegenramen repareren wij alleen de plissé hordeuren en kunnen wij het gaas vervangen van bijna alle inzethorren, inklemhorren, vaste hordeuren, schuifhordeuren en voorzethorren (mits dit mogelijk is). Alle overige horren of vliegenramen (o.a doe-het-zelf) nemen wij niet aan ter reparatie. Zie hieronder wat de kosten zijn voor het repareren van uw horren.

Alle prijzen zijn inclusief btw en 6 maanden garantie op de reparatie.


Vul onderstaand formulier in voor uw vragen over Reparatie: