Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Windowstylist:

Raamdecoratie in 3d, kiezen was nog nooit zo leuk!

Raamdecoratie bepaalt de sfeer van een ruimte. Het is dus van groot belang een goede keus te maken voordat u overgaat tot aanschaf. Waar je voorheen na de winkel, thuis aan de slag ging, is er nu de windowstylist app. Deze geeft een realistisch beeld en biedt ondersteuning bij de juiste keuze. De eindgebruiker ervaart live in 3D welke soort raamdecoratie, kleur, materiaal en structuur het beste past bij zijn inrichting! 

        Hiermee speelt Bugsout in op “Het Nieuwe Winkelen”

 

        "DE ONLINE SHOWROOM BINNEN HANDBEREIK"

Dit alles met het gemak van een smartphone of tablet. Na het downloaden van de app kan de gebruiker meteen aan de slag en “live” voor elke raam het volledige aanbod van raamdecoraties projecteren; van rolgordijn, plisségordijn, jaloezieen, shutters tot de fractions.  

Zodra u de perfecte match heeft gevonden zorgt Windowstylist ervoor dat u meteen aan de slag kan. U neemt eenvoudig contact met ons op. Wij komen dan met de doekstalen van de producten naar u toe en maken vrijblijvend een prijsopgave. (prijzen in de app zijn advies verkoopprijzen)

                                                De window-stylist app is beschikbaar voor:

"Windowstylist heeft de marker nodig om de positie en grootte van het raam te herkennen. U kunt deze marker downloaden of de digitale marker uit de app gebruiken.

Download hier de maker:

windowsmarker

Bekijk hier de video: