Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Op raamdecoratie ontvangt u op de advies verkoopprijs standaard 15% korting inclusief gratis inmeten en montage!!! (korting kan oplopen tot max. 25% afhankelijk van het aankoopbedrag)


KALIS JALOEZIEËN:

Kent u het probleem? U heeft (kunststof) kozijnen met een draai kiepsysteem, maar u kunt er geen geschikt product voor vinden? Dit is nu verleden tijd, want Bugsout heeft als één van de eerste een nieuw uniek soort jaloezie, net als de Yana collectie geschikt voor kozijnen met een draai-kiepsysteem, namelijk de Kalis.


KALIS:

De Kalis jaloezieën zijn zoals alle andere jaloezieën. Het zijn modern uitstralende zonweringen, die zoals het woord al zegt, het zonlicht buiten laten. De Kalis jaloeziëen zijn geschikt voor (kunststof) kozijnen met een draai-kiep systeem. De Kalis jaloezieen worden zo gemonteerd, dat de jaloezieën niet uit het raam kunnen kantelen in de kiep stand.


LAMELLEN:
De lamellen van de jaloezieën zijn leverbaar in 25 mm en in 16 mm, waardoor ook deze zonwering geschikt is voor vele soorten kozijnen met een draai-kiep systeem. De lamellen zijn in meer dan 75 kleuren en prints leverbaar.

De cassette is leverbaar in de Ral kleur 9001 (creme) en Ral kleur 9010 (wit) 


BEDIENING:

De Kalis jaloezie wordt bediend door één kettingsysteem, dit systeem zorgt ervoor dat er geen slijtage ontstaat op banden en ladderkoord. En draait functioneel mee in verschillende soorten richtingen.


MONTAGE:

De Kalis Jaloezie wordt net als het Yana systeem op de glaslatten gemonteerd doormiddel van 4 kleine schroefjes. De lamellen worden zijdelings door een koordsysteem op zijn plaats gehouden. De jaloezie is toepasbaar in elke ruimte zoals slaapkamer, badkamer, woonkamer en kantoorruimte.


PRIJZEN:

Prijslijst Kalis jaloezieën 16 mm
Prijslijst Kalis jaloezieën 25 mm

MEETINSTRUCTIES:

B1: De meting in de breedte van het raam exclusief de glaslat.

Plaats de 0-lijn van het meet lint tegen de linker binnenkant van de glaslat. Trek het meetlint recht uit over het kozijn tot de rechter binnenkant van de glaslat en lees de totale breedte maat af.            

H1: De meting in de hoogte van het raam exclusief de glaslat.

Plaats de 0-lijn van het meet lint tegen de bovenkant van top glaslat. Trek het meetlint recht uit over het kozijn tot de bovenkant van de onder glaslat en lees de totale hoogte maat af.