Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Corona virus

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 08:00

Bugsout en het Corona virus:

Lieve mensen, beste klanten,
Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van onze werkwijze rondom COVID-19. Wij volgen de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM. Dit betekent vooralsnog dat op dit moment alle meetafspraken, reparaties en montage afspraken door kunnen gaan zoals gepland.
Wij zijn op dit moment in goede gezondheid. Mochten wij verkoudheidsklachten krijgen en/of koorts dan zijn wij genoodzaakt om op dat moment afspraken te verzetten. Dit is helaas overmacht. Dit doen wij om jullie gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen. Wij vragen dan ook van klanten om hetzelfde te doen. Heb je een afspraak met ons staan en heb je verkoudheidsklachten en/of koorts, of twijfel je, neem dan contact met ons op en verzet de afspraak. Het vriendelijke verzoek om dat via het contactformulier of e-mail te doen en op zeer korte termijn telefonisch (eventueel whatsapp). Op dit moment is er nog helemaal geen sprake van langere levertijden. Wij krijgen tot nu toe nog alles op tijd geleverd vanuit de leveranciers. Mocht de levertijd onverhoopt op gaan lopen dan nemen wij contact met jullie op.


Hartelijk dank voor jullie medewerking en begrip!

Bugsout

 

Zie hier het laatste nieuws over het Coronavirus: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

 


«   »