Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Het Nederlandse merk Nesling is gespecialiseerd in zonwerende rolgordijnen en doeken, ook wel zonnezeilen of schaduwdoeken genoemd. U kunt kiezen uit de collectie Coolfit of Dreamsail. De Coolfit collectie is extra uitgebreid, de schaduwdoeken zijn er in vele kleuren, vele maten, vierkant, driehoek, rolgordijn en in een uitschuivende harmonica-uitvoering. De Dreamsail collectie bestaat uit waterdichte schaduwdoeken in grijs of crème in een vierkante vorm of gelijkzijdige driehoek.

Met de schaduw oplossingen van Nesling creëer je een decoratieve en trendy schaduwplek in de tuin of op het terras. Mooi om te zien, maar ook functioneel, schaduwdoeken filteren voor 90 tot 95% schadelijke Uv-straling. (TNO-getest)

De producten van Nesling zijn daardoor ook zéér geschikt voor kinderdagverblijven, scholen, horeca, zorginstellingen, sport en recreatie- of wellnesscentra.                                                                                                   
Alle producten van Nesling, de schaduwdoeken, pergola's, rolgordijnen, harmonicadoeken, balkondoeken en bevestigingsmaterialen zijn verkrijgbaar bij Bugsout.
 


Prijzen: 

PDF
Nesling prijslijst 2018
PDF
Prijzen montage
PDF
Brochure Nesling 2018

De producten van Nesling worden altijd GRATIS ingemeten en verzonden.

Voor aanvraag folder klik hier


Meten & montage:

De producten van Nesling zijn eenvoudig zelf te monteren.
Wenst u toch de montage uit te besteden? Dan kan Bugsout zorgen voor een vlekkeloze montage
van uw Nesling producten. Wij hebben ervaring met het plaatsen van schaduwdoeken en pergola’s, zowel bij particulieren als bij bedrijven. (zie prijzen voor montage). Mocht u er niet uitkomen neem dan contact met ons op en u ontvangt een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte dan komen wij de producten Gratis inmeten. 


Nesling Schaduwdoeken:

Schaduwdoeken van Nesling zijn er in een Waterdoorlatende stof en een Waterdichte stof.
Het waterdoorlatende assortiment, Nesling Coolfit, biedt vierkante doeken en driehoekige met een haakse hoek en driehoekige met alle zijdes even lang. Het waterdichte assortiment, Nesling Dreamsail, bestaat uit vierkante doeken en driehoekige met gelijke zijdes. Op de water doorlatende schaduwdoeken heeft u 5  jaar garantie en op de waterdichte 3 jaar garantie.

Om je Coolfit of Dreamsail schaduwdoek perfect op te hangen gebruik je alleen de hoogwaardige bevestigingsmaterialen van Nesling. Afhankelijk van de manier waarop je het doek wilt ophangen maak je een keuze uit de beschikbare materialen.


Nesling Harmonica schaduwdoek:  

Harmonica schaduwdoek, als een harmonica schuift het doek uit over uw terras. Zó zit u in de zon en als het u te warm wordt zit u zó in de schaduw, onder uw Nesling harmonicadoek.      Harmonica schaduwdoeken kunnen ook onder een overkapping, lichtstraat of lichtkoepel gemonteerd worden.
TIP: Bestel ook de beschermhoes om uw doek na de zomer buiten te kunnen laten hangen. Na het zonseizoen pakt u het doek in en bij de eerste zonnestralen in het nieuwe seizoen pakt u het doek heel eenvoudig weer uit. Wat een gemak! Op de schaduwdoeken heeft u 5 jaar garantie. 

Harmonicadoeken zijn altijd inclusief ophangset, baleinen en katrollenset.


Nesling Rolgordijnen:

Met de rolgordijnen collectie Coolfit kunt u schaduw creëren om lekker koel te blijven. De Coolfit rolgordijnen vormen een gedegen verticale schaduwvoorziening aan de pergola, overkapping, het raam of als privacywand in de tuin. Het trekkoord kan zowel links als rechts geplaatst worden en met het oog aan de onderbuis zet u het opengerolde gordijn vast aan de vloer. Extra handig van Nesling. Op de rolgordijnen heeft u 5 jaar garantie.


Balkondoek:

Nesling Balkondoek. Met het Balkondoek Creëer je extra privacy.
Geef elk balkon een fraai uiterlijk! Het Balkondoek is beschikbaar in maar liefst drie kleuren
Het balkondoek is gemaakt van 285 gr/m2 geweven polyester, de afmeting van het doek is 500 cm lang en 80 cm hoog. Om de 50 cm is een RVS zeilring geplaatst voor montage;
Het doek kan door de balkonreling gevlochten worden of aan de binnenzijde gehangen worden
Beschikbaar in zand, antraciet en gebroken wit. Op de balkondoeken heeft u 5 jaar garatie.


Nesling Pergola “Stand Alone”

De Nesling Pergola “Stand Alone” is een vrijstaande pergola. De hoekverbindingen worden gemaakt met de bijgeleverde Pergola Kit Hoek elementen. Deze pergola is in maar liefst 8 maten verkrijgbaar! We leveren het houtpakket op maat gezaagd zodat je meteen aan de slag kunt met de montage. Vanaf 2016 zullen de pergolas geleverd worden met Douglas hout.

Pergola's zijn altijd inclusief houtpakket, harmonica schaduwdoek en pergolakit Hoek elementen.

Wilt u de pergola's liever zelf bouwen dan heeft Nesling hier voor ook de juiste onderdelen voor.

Voor meer informatie over de pergola's klik op onderstaande foto's

Nesling pergola aluminium:

Nieuw! vanaf eind januari 2018 is de Nesling pergola naast het bestaande Douglas frame tevens te bestellen met aluminium frame in twee maten.
De aluminium pergola geeft de tuin of terras een moderne look. In combinatie met het Coolfit harmonicadoek zorgt dit voor een moderne, maar toch sfeervolle toevoeging aan de tuin. Voor meer informatie over de aluminium pergola, neem contact met ons op.


Montage video's: Harmonicadoek / schaduwdoek / rolgordijn. 


Maatwerk:

Ook voor maatwerk van Nesling producten kunt u bij Bugsout terecht.                                          (LET OP!! als u op winkelwagen drukt, dan besteld u rechtstreeks bij Nesling en niet bij Bugsout)