Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie
Markiezen tegen de laagste prijs

MARKIEZEN:

Wilt u uw huis echt een luxe en nostalgische uitstraling geven? Kies dan voor markiezen. De markies is een echte verfraaiing voor uw gevel. Niet alleen is de markies een verfraaiing voor de klassieke gevel, ook op een moderne gevel komt ze goed tot haar recht. ''De raamdecoratie voor buiten" Markiezen zijn een luxe zonwering die in diverse kleuren en maten kan worden uitgevoerd. Of u nu kiest voor hout of aluminium, markiezen zien er altijd stijlvol uit.


Ook voor winkels en horecagelegenheden:

De mooiste reclame op uw gevel

Onder een markies is het goed toeven met een hapje of een drankje. Maar ook uw winkelwaren komen onder deze klassieke luifel helemaal tot hun recht. De markies geeft uw winkel, café of restaurant echt een luxe uitstraling en maakt uw locatie al van veraf zichtbaar. Zo weten klanten u nog beter te vinden. 

Ongekende mogelijkheden...

De markiezen zijn zowel in een houten als onderhoudsarme aluminium variant leverbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om de markiezen te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.


De voordelen van markiezen:

Natuurlijk zijn markiezen niet alleen mooi, maar ook functioneel. Het grote voordeel van dit type zonwering is dat ze ook de van opzij invallende zon weren

  • Zeer stijlvol
  • Geen zon van opzij
  • Geschikt voor openslaande ramen 
  • Inkijkwerend
  • Comfort verhogend

Markiesdoek vervangen:

Heeft u al markiezen, maar heeft het doek zijn beste tijd gehad? Denk dan eens aan het vervangen van het doek. Het geeft uw pand weer een frisse uitstraling en het is voordeliger dan de aanschaf van compleet nieuwe markiezen.

Er is keuze uit een ruime doekencollectie. 


Bugsout koopt de markiezen rechtstreeks bij de fabrikant. Daardoor kunnen wij de markiezen met dezelfde kwaliteit voor een voordeligere prijs aanbieden dan de concurrent.

Vanzelfsprekend kunnen onze producten in iedere gewenste kleur en maat geleverd worden.