Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

BUGSOUT  VLIEGENGORDIJNEN:

Vliegend ongedierte wilt u niet binnen hebben. Kies daarom voor een van de vliegengordijnen van Bugsout. Deze hoogwaardige en unieke vliegengordijnen zijn in diverse maten verkrijgbaar en toe te passen op veel verschillende deuren. Of u nu kiest voor een kettinggordijn, kunstofgordijn of een hulzengordijn. Na aanschaf van een Bugsout vliegengordijn wilt u nooit meer iets anders.

Fraaie gordijnen, unieke techniek
Wanneer men over Bugsout vliegengordijnen heeft, spreekt men voornamelijk om de welbekende hulzengordijnen. Deze hulzen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden bevestigd aan haken. Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen kent een Bugsout vliegengordijn een lange levensduur en doet het exact wat het moet doen, ongedierte buiten houden. De gordijnen zijn zwaar genoeg om altijd recht te blijven hangen, maar ook licht genoeg om zonder handen doorheen te lopen. Bugsout vliegengordijnen staan bovendien ook bekend om hun prachtige ontwerpen.
De vliegengordijnen van Bugsout worden gratis ingemeten en gemonteerd, in alle maten en kleuren. Wij komen met voorbeeld stalen naar u toe!


Vliegengordijnen zijn vrijwel voor iedere situatie toepasbaar.

horren voor draaideur
horren voor schuifpui
horren voor tuindeuren

DRAAI-DEUR

SCHUIFPUI

DUBBELE-TUINDEUR


WIJ KUNNEN DE VOLGENDE UITVOERINGEN LEVEREN:

Kunststof Vliegengordijnen!
Dit is het meest verkochte vliegengordijn uit ons assortiment. De Kunststof Vliegengordijnen bestaan uit kunststof slierten in vele kleuren welke zorgen voor een transparant effect. Standaard zijn de gordijnen in 2 maten leverbaar. De kunststof vliegengordijnen zijn ook in MAATWERK leverbaar, iedere gewenste maat wordt voor u door ons gemaakt. De kunststof vliegengordijnen zijn nauw sluitend, strak, rechthangend naar beneden en hebben een lange levensduur.

Kunststofgordijn:
Standaard maat 92 x 210 € 175,00
Standaard maat 100 x 240 € 205,00

Bij zelf inmeten & monteren gaat er € 25,00 van de bovenstaande prijzen af. 
Maatwerk € 80,00 per m2
Prijzen zijn incl. gratis inmeten & montage (levertijd is 12 werkdagen, in de regio 5 werkdagen)

Voorbeelden van kunststof vliegengordijnen:


Aluminium Ketting Vliegengordijnen: modern, transparant & duurzaam!

Onze Aluminium Vliegengordijnen bestaan uit aluminium verbindingen, waardoor een zeer exclusief en transparant effect wordt verkregen. Aluminium Vliegengordijnen zijn in iedere gewenste maat leverbaar en verkrijgbaar in 20 geanodiseerde kleuren. (anodiseren = langs electronische weg aluminium met een hard, berschermend – al dan niet gekleurd laagje – bedekken.) Hierdoor heeft een Aluminium Vliegengordijn een zéér lange levensduur.
De Ketting vliegengordijnen worden verkocht als kant en klaar in vaste afmetingen met motief en als maatwerk in 1 kleur.

Kettinggordijnen motief Kant & Klaar:
Klapdeurtjes 90 x 210 € 190,00
Bonzai Boompje 90 x 210 € 190,00
Zon met vogels 90 x210 € 190,00
Palm 90 x 210 € 190,00
Modern 90 x 210 € 190,00

Bij zelf inmeten & monteren gaat er € 25,00 van de bovenstaande prijzen af.
Maatwerk in 1 kleur kant & klaar € 85,00 per m2                                                                    Maatwerk in 1 kleur mini schakels kant & klaar € 92,00 per m2 

Prijzen zijn incl. inmeten & montage (levertijd is 12 werkdagen, in de regio 5 werkdagen)


Hulzen Vliegengordijnen in vele kleuren en motieven!
Hulzen Vliegengordijnen zijn vervaardigd uit 6 cm lange hulsjes van hoogwaardig en flexibel kunststof polyethyleen (P.E.). Het grootste voordeel van dit materiaal is dat wanneer de sliert(en) tussen de deur komt te zitten de hulsjes niet beschadigd raken. Gegarandeerd langdurig plezier van uw hulzen Vliegengordijn!
De hulsjes zijn geregen aan gegalvaniseerde (roestvrije) haakjes, waardoor deze vliegengordijnen oersterk zijn. Het gordijn is eenvoudig in elkaar te zetten, nauwsluitend en dus effectief tegen insecten. U heeft de keuze uit tientallen kleuren en motieven. De standaard vliegengordijnen worden verkocht als kant en klaar in vaste afmetingen met motief en als maatwerk in 1 kleur.

Prijzen Hulzen gordijn:
- Kant en klaar zonder motief 90 x 210 € 135,00
- Kant en klaar zonder motief 100 x 240 € 155,00
- Kant en klaar met motief 90 x 210 € 145,00
Bij zelf inmeten & monteren gaat er € 25,00 van de bovenstaande prijzen af.
- Maatwerk € 92,00 per m2
Prijzen zijn incl. inmeten & montage (levertijd is 12 werkdagen, in de regio 5 werkdagen)

- Maatwerk met of zonder motief Doe-Het-Zelf € 50,00 per m2 (zelf inmeten, monteren, assembleren)

Voor de beschikbare motieven neem contact met ons op.


De afmeting van uw vliegengordijn is bepalend voor de prijs. Bij prijsopgave de dagmaat van u kozijn doorgeven!!


Meten: Zó bepaalt u de afmetingen voor uw nieuwe Vliegengordijn!

VLIEGENGORDIJNEN,NOORD-HOLLAND, VLIEGENGORDIJNEN ZUID-HOLLAND, VLIEGENGORDIJNEN UTRECHT, VLIEGENGORDIJNEN BRABANT, VLIEGENGORDIJNEN HELMOND

U opent de deur en u meet de kleinste afstand tussen de stijlen van het kozijn, tot op de dorpel, zowel in de breedte (A-B) als in de lengte (C-D)


Ophangrail
Een smalle ophangrail komt aan de binnenkant (in de dag) te hangen en een brede ophangrail plaats men op het kozijn.
Als u kiest voor een brede ophangrail, telt u 5 cm bij de breedte op die u heeft gemeten, anders ontstaan er kieren, het gordijn moet overlappen voor een goede werking.
Bij de kunststof en kralen vliegengordijen wordt altijd een brede ophangcassette geleverd, houd hier rekening mee, en tel altijd 5 cm bij de gemeten breedte.

Een smalle ophangrail wordt in het kozijn bevestigd met bijgeleverde schroeven en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.

Een brede ophangrail wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigt u het bijgeleverde stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede strip hier over heen en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.

Een witte brede ophangrail wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigt u het bijgeleverde stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede strip hier over heen en in de gaatjes monteert u het vliegengordijn.

Een witte brede ophangcassette wordt op het kozijn bevestigd, eerst bevestigt u het bijgeleverde stoeltjes profiel, daarna hangt u de brede ophang cassette. De brede witte ophangcassette wordt alleen gebruikt bij de kunststof en kralen vliegengordijnen. Deze cassettes zijn niet los verkrijgbaar.