Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Eosol Scenica hordeur

 

Eosol Scenica:
De Scenica hordeur profileert zich als hét toppunt van de onzichtbare vliegenramen.
Het vlakke, transparante gaas van deze unieke gepatenteerde rolhor met balanssysteem rolt zich op in een mooie cassette, waardoor de vliegenhor een zeer heldere doorkijk geeft en in geen geval het uitzicht naar je tuin hindert. Een ingenieus balanssysteem en een nylon versterkte loopketting zorgen voor een bijzonder bedieningsgemak en hoge duurzaamheid.
Dit alles wordt vormgegeven door stevige en mooie aluminium profielen in gewenste RAL kleur, zodat een naadloze integratie in jouw schuifraam mogelijk is. De Eosol Scenica is zeer geschikt voor standaard deuren, schuifdeur en tuindeuren waarbij vooral de nadruk ligt op het onzichtbare en compact afgewerkte design.


Eigenschappen: Eosol Scenica

- Max. Afmetingen: 2000mm breed x 2500mm hoog (Cassette blijft steeds even groot)

- Oprolbaar systeem.

- Zeer stevige en duurzame loopketting.

- Fijne aluminium geleidingsstrip van slechts 3mm, trekt niet krom bij zon!

- Ideaal als ‘onzichtbaar’ vliegenraam bij matig gebruikte doorgangen.

- Vlak gaas: transparante doorkijk en geen onderhoud.

- Mooi afgeronde cassette in RAL-kleur of structuur-kleur.

- Handig greepprofiel: géén opbouw handvaten.

- Grijze of zwarte gaas.

- Hoogste bescherming (bij ideale montage) : >99% !


Eosol Scenica XL:

De eosol Scenica XL is het topsysteem voor het oprolbare schuifraam. De kwaliteit en afwerking van dit revolutionaire oprolbare vliegenraam is van zeer hoog niveau door de bijzondere eigenschappen.
Het vlakke gaas zorgt voor een ultra transparante en onbelemmerde doorkijk naar de tuin. Daarnaast is het ketting-balanssysteem zeer robuust en gemakkelijk te bedienen zonder veerspanning.
Eosol Scenica is toepasbaar op zowel binnen-als buitendraaiende deuren. Deze oprolhor is aangeraden voor meer gebruiksintensieve en windgevoelige omstandigheden. De Scenica XL heeft ook grotere afmetingen dan de Scenica


Eigenschappen: Eosol Scenica XL 

- Max. Afmetingen: 2000mm breed x 3400mm hoog

- Afmetingen cassette: 140mmx53mm

- Oprolbaar systeem

- Vlak gaas: zeer transparante doorkijk en geen onderhoud.

- Sterkste en meest duurzame loopketting in de markt

- Fijne aluminium geleidingsstrip van slechts 3mm, trekt niet krom bij zon!

- Ideaal als ‘onzichtbaar’ vliegenraam bij frequent gebruikte doorgangen

- Vaste gaasopsluiting. Het gaas kan niet uit de geleidingen komen.

- Zeer fijne aluminium onderstrip van slechts 3mm hoog.

- Mooi afgeronde cassette in RAL-kleur.

- Handig greepprofiel: géén opbouw handvaten.

- Grijze of zwarte gaas

- Hoogste bescherming (bij ideale montage) : >99% !


Prijzen: Scenica en Scenica XL 

Binnenkort staan hier de prijzen