Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Corona virus

Gepubliceerd op 20 januari 2021 om 19:30

BUgsout, corona Helmond, Horren, Raamdecoratie

Lieve mensen, beste klanten,

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van onze werkwijze rondom COVID-19. Wij volgen de richtlijnen en maatregelen van de overheid en het RIVM. Dit betekent voor alsnog dat op dit moment alle (nieuwe) meetafspraken, reparaties en montage afspraken gewoon door kunnen gaan zoals gepland.

Wij zijn op dit moment in goede gezondheid. Mochten wij verkoudheidsklachten krijgen en/of koorts dan zijn wij genoodzaakt om op dat moment afspraken te verzetten. Dit is helaas overmacht. Dit doen wij om jullie gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen. Wij vragen dan ook van onze klanten om hetzelfde te doen. Heb je een afspraak met ons staan en heb je verkoudheidsklachten en/of koorts, of twijfel je, neem contact met ons op en verzet de afspraak. Het vriendelijke verzoek om dat per e-mail te doen en op zeer korte termijn telefonisch (eventueel whatsapp). 

 

Hartelijk dank voor jullie medewerking en begrip!

 

Voor meer informatie over het Coronavirus zie:

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Bugsout, horren & raamdecoratie heel Nederland en België en altijd gratis inmeten en montge

Laatste update 27-12-2020


«   »