Bugsout horren en raamdecoratie?

*** Levertijd van horren tussen de 10 en 20 werkdagen na bestelling ***

Samenwerking

Gepubliceerd op 23 maart 2023 om 17:56

Bugsout, Inscreen Horren, Griekenland, Helmond

Bugsout is vanaf 2023 een samenwerking aangegaan met het bedrijf inScreen. Zij gaan voor ons hordeuren en raamhorren produceren in zowel op maat gemaakte installatiekits als kant en klare producten, zodat wij deze op de Nederlandse markt kunnen gaan verkopen en zo nog meer keuze kunnen bieden in horren.

De afgelopen week zijn wij zelf voor een paar dagen naar de fabriek geweest om de producten te bekijken, te produceren en te repareren, zodat wij de horren zelf in Nederland ook kunnen gaan produceren. (dit versnelt de levertijd naar de consument toe)

De installatiekits kunnen eventueel bij de klant opmaat gemaakt worden, op deze manier kunnen we zelfs in sommige gevallen op de dag van inmeten de horren meteen produceren en monteren. (afhankelijk van voorraad, uitvoering, transport en drukte)

 

Indien de installatiekits of de kant en klare producten niet op voorraad zijn dan hebben deze een levertijd van 25 werkdagen (afhankelijk van voorraad, uitvoering transport en drukte, kan soms ook eerder zijn)

 

CONVERSIE VAN KIT  OMEGA 22 & OMEGA 27

CONSTRUCTIE VAN KIT OMEGA 22 & OMEGA 27

ZERO INSTALLATIE  1 HORDEUR

ZERO INSTALLATIE 2 HORDEUREN

ZERO INSTALLATIE 2 DEUREN AAN  1 KANT

ZERO INSTALLATIE 3 HORDEUREN   2 + 1

ZERO INSTALLATIE 4 HORDEUREN 2+2


«