Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie

Tip een kennis.

Snel en makkelijk geld verdienen?

De beste reclame is toch wel mond-tot-mond reclame. Dat weten wij van Bugsout als geen ander. Onze klanten zijn mensen die enthousiast zijn over ons bedrijf. Speciaal voor deze mensen is er ons Tip u kennis-systeem, waarmee u de kans krijgt om zelf ook makkelijk een centje bij te verdienen.

In 3 stappen naar uw belonging:

Als u iemand kent die het voornemen heeft om horren, raamdecoratie, markiezen, shutters of schaduwdoeken aan te schaffen, dan kunt u deze persoon tippen om deze producten bij ons te kopen. Hier helpt u niet alleen uw kennis mee, maar u ontvangt zelf een beloning in cash zodra de opdracht wordt getekend.

Vul het onderstaande formulier in en vermeld daarbij de contactgegevens van uw kennis. Wij nemen contact met deze mensen op. Zodra uw kennis de keuze maakt om de opdracht door ons te laten uitvoeren, dan nemen wij direct contact met u op en ontvangt u uw beloning op de door u aan te geven rekeningnummer.

(Let op: deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en dient vooraf aangevraagd te worden).

De beloning die we uitdelen is als volgt:

Orderbedrag Beloning
€ 500,00 tot € 1.499 € 25,00
€ 1.500 tot € 2.499 € 50,00
€ 2.500 tot € 3.499 € 75,00
€ 3.500 tot € 4.499 € 100,00
€ 4.500 of meer € 150,00

Tip een kennis Formulier: