Bugsout horren en raamdecoratie?
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Horren en raamdecoratie
Home » Blog » Vakantie sluiting

Vakantie sluiting

Gepubliceerd op 22 juni 2018 17:56

LET OP!! Vanwege de aankomende vakantie en extreme drukte kunnen horren die t/m 22 juni besteld worden in principe nog voor onze vakantie geplaatst worden. Dit geld ook voor de raamdecoratie met uitzondering van de Yana collectie, fractions en shutters.

Bestellingen na deze datum kunnen waarschijnlijk nog wel ingemeten worden voor 13 juli, maar worden pas na onze vakantie gemonteerd. Wij hopen op uw begrip.

Mocht u vragen hebben tijdens onze vakantie sluiting, vul dan het contactformulier in en wij proberen u dan zo snel mogelijk een antwoord te geven via de mail. Vanaf 6 augustus zijn we u graag weer van dienst!

Vakantie

«